kao za naslovnicu

TRENDI PORODIČNI IZLAZAK: Kraljica Leticija pokazala kako se nosi plisirana suknja, ali svi su gledali samo njene ćerke

0

Komad u koji su žene decenijama zaljubljene najbolje izgleda ako se kombinuje poštujući jedno pravilo: jednostavnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Očaravajuća kraljica Leticija od Španije, supruga kralja Felipea VI, jedna je od najbolje odevenih žena na planeti, a ono što stoji iza njenog uspeha nije nikakva tajna: njen glavni trik je jednostavnost!

 

Na španskoj plemkinji nećemo videti bespotrebne detalje niti preterivanje bilo koje vrste, pa je tako i kada je reč o nošenju plisirane suknje. Naime, kraljica Leticija rešila je da je kombinuje s najjednostavnijim mogučim komadom i tako postigla fenomenalan izgled.

 

 

Felipeova lepa draga opredelila se za nešto duži model brenda Massimo Dutti, i to u bež nijansi, a rešila je da ponese ovu suknju s običnom crnom majicom bez rukava. Ovakav stil pratile su espadrile modne kuće Macarena i torbica Karoline Herere.

 

Ništa od toga, međutim, nije bilo dovoljno da glavna vest bude kraljica Leticija — i kralj i ona ovog puta bili su u senci svojih naslednica!

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Par se na flamenko predstavi El amor brujo. Gitanería en un acto y dos cuadros pojavio u društvu svojih mezimica kako bi umetnici osetili podršku koju u ovim veoma izazovnim vremenima za Španiju pruža kraljevska porodica. Tako su pored kralja i kraljice sve vreme bile princeze Leonor i Sofija, koje su odabrale simpatične prolećne haljine i teksas jaknice i nisu krile odlično raspoloženje.

 

 

makonda-tracker