već smo je videli u njoj

ZA DOBAR IZGLED NE TREBA PREVIŠE NOVCA: Kraljica Leticija u OČARAVAJUĆOJ prolećnoj haljini kakvu svaka žena treba da ima

0

Supruga španskog kralja Felipea spada u red najbolje odevenih žena na svetu, a kada je pre nekoliko dana otvorila vrata svoje palate to je potvrdila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako Kejt Midlton važi za „nekrunisanu kraljicu reciklaže“ kada je moda u pitanju, Leticija od Španije ipak je pripadnica plemstva koju najčešće viđamo u staroj odeći.

 

Upravo je takva haljina modne kuće Hugo Boss, u kojoj je supruga Felipea VI u madridskoj palati Zarzuela održala skup čiji je cilj pružanje podrške porodicama pogođenim nekim stanjem iz fetalnog alkoholnog spektra poremećaja.

 

Španska kraljica slušala je iskustva članova udruženja koje se bori za podizanje svesti o ovim stanjima i opasnostima koje konzumiranje alkohola u trudnoći nosi sa sobom, kao i iskustva dece koja žive s ovim zdravstvenim problemima.

 

Leticija je za ovu priliku odabrala roze haljinu koju krasi cvetni dezen i bez kakve je zaljubljenicama u modu teško da zamisle proleće! Reč je o modelu koji je sečen ispod grudi, gde se nalazi tanak pojas, tu je i kragnica, kao i rukavi tri-četvrt dužine. Suknja haljine je midi dužine i završava se lepršavim volanima, a ovaj model je izuzetno lagan.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Interesantno je da smo i Melaniju Tramp danas videli u haljini sličnog kroja, ali drugačijeg dezena — iako, takođe, floralnog! OVDE pogledajte kako je ona izgledala.

 

Supruga kralja Felipea kombinovala ju je s tamnocrvenim klasičnim salonkama s vrhom u obliku špica, a tu su i jednostavne i tanke viseće minđuše.

 

 

makonda-tracker