odlično joj stoji

TOLIKO JOJ SE SVIĐA DA RADI ONO ŠTO RANIJE NI POMIŠLJALA: Viktorija Bekam PO KO ZNA KOJI PUT u istoj odevnoj kombinaciji

0

Poznate ličnosti, naročito svetske superzvezde, ne možemo često da vidimo dvaput u istim odevnim kombinacijama, ali poznata dizajnerka očigledno ne mari za ovo nepisano pravilo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata modna kreatorka i supruga legendarnog fudbalera Dejvida Bekama Viktorija Bekam poznata je po tome što poslovni stil uspeva da nosi s neverovatnom lakoćom, čak i u svakodnevnoj varijanti ili na crvenom tepihu.

 

Jedno od njenih najboljih izdanja je svakako belo odelo koje je sama dizajnirala, a ponela ga je na žurki koja je pre nekoliko večeri održana nakon ceremonije dodele nagrada BAFTA. Reč je o belom odelu koje čine duboke pantalone ravnog kroja čije se nogavice tek blago šire u oblik zvona pri samom dnu i strukirani blejzer sa širokim reverima. Bekamova je odlučila da sako ponese otkopčan, odnosno njime se tek ogrnula stavivši tako u prvi plan bluzu s efektnim volanima i ukras u obliku crne ruže oko vrata.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ovo, međutim, nije prvi put da vidimo Viktoriju u ovoj njenoj kreaciji — nosila ga je u još nekoliko prilika, kao što su gostovanje u emisiji Elen Dedženeres i dodela GQ nagrada, a tada je odlučila da blejzer bude zakopčan.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker