IZABERITE NAJBOLJE

Izgledajte poput PRINCEZE: Top 10 SAVRŠENIH odevnih kombinaciju za NAJLUĐU NOĆ! (FOTO)

0

Ako postoji veče u kojoj treba da pokažete sav svoj sjaj, onda je to novogodišnje veče

foto: Profimedia

5. Kombinezon? Zašto da ne!

Kombinezoni su odličan izbor jer su udobni i kada ga izaberete, ne morate tražiti drugi deo odeće koji će vam se slagati, već ste završili najveći deo posla. Izaberite klasičan kombinezon sa detaljima od čipke, kao što su rukavi od čipke i trakom koja će vam istaći struk.

 

6. Zabavan šorts

Biranje nečeg jednostavnog kao što je šorts, umesto klasične haljine će iznenaditi sve sa kojim izađete. Raskošan somot sa detaljima čipke koji vire ispod će odlično ići uz visoke štikle i košulju koju ćete uvući u šorts.

 

7. Čipka

Izaberite jednostavnu haljinu do pola butina koja će predstavljati “podsuknju”, a preko obucite providnu čipkanu haljinu koja je dugačka. Ako nađete ovakvu haljinu, a da je iz jednog dela - savršeno! Čipka će klasičnoj crnoj haljini dati elegantnu notu, a razlika u dužini će izgledati top!

 

8. Izaberite lepršavu haljinu

Želite da se osećate udobno dok se zabavljate i igrate? Onda će vam se svideti ovakva haljina. Izaberite haljinu koja je lepršava, ali ne i providna. Mekani žersej odlično pristaje svakoj građi, a njen lagani pad će vašu igru učiniti veselijom.

 

foto: Profimedia

9. Unesite sjaj

Ponekad jednostavno morate da se odlučite za klasičnu kombinaciju - sjajnu haljinu koja će vas obasjavati tokom cele večeri.

 

10. Budite kao princeza

Ako idete na proslavu čiji je “dress code” elegantan, sofisticiran i moderan. Odlučite se za haljinu koja će u vama probuditi osećaj princeze. Iskoristite luksuzni materijal koji je postao moderan ove sezone - somot.

Pogledajte našu galeriju i pronađite svoj idealan stajling za novogodišnju noć!

 

BONUS VIDEO

 

makonda-tracker