ili ili

Leticija ili Monika? Francuskinja je još jednom pokazala zašto je bila SEKS SIMBOL 90-ih! (FOTO)

0

Ako neko može po lepoti i seksepilu da parira zavodljivoj Moniki, to je onda ova francuska glumica, manekenka i režiserka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zaboravljeni seks-simbol ne samo Francuske već i celog sveta, prekrasna Leticija Kasta (40) uveličala je milansku prezentaciju Pirelli kalendara za 2019., u kom je upravo njoj dodeljena jedna od četiri glavne (ženske) uloge.

 

Tu zavodljivost koju poseduje Leticija , jedna od najpopularnijih bivših manekenki te i omiljeni model Yves Saint Laurenta tokom 90-ih, još samo "emituje" italijanska seks-bomba Monika Beluči koja nalik Kasti ima tu senzualnost i erotičnost koja isijava ne samo iz tela, pokreta, osmeha već kompletne ličnosti.

 

Da je tako videli smo sinoć u Milanu gde je Leticija bila jedna od dama koje su zaokupirale pažnju daleko više od nekih. Francuskinja je odabrala crnu midi haljinu unakrsnih traka u predelu dekoltea sa blagom puf suknjom u paru sa zanimljivim sandalama na tačkaste strukture.

 

foto: Profimedia

Bilo je zanimljivo da je za ovako jedan izgled Kasta izabrala prirodan make-up, tačnije samo podlogu, mrvicu bronzera i smeđih senki oslanjajući se maksimalno na svoju prirodnu lepotu.

 

Kasnije za svečaniji deo prezentacije Leticija je blistala u dugoj sivoj haljini od tila, čijom celom dužinom je dominirao dezen asptraktnih crnih šara a koju je Kasta osvežila metalik kaišem i srebrnim platformama koje su se tek nazirale ispod suknje.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker