Istrajne u negovanju originalnog

Besprekorno stilizovane u vreme kada pomoć stiliste nije bila moguća: Na listi od 5 najbolje odevenih dama ikada nijedna glumica, pevačica, ni manekenka (VIDEO)

0

U vreme kada nije bilo stilista da pomognu ili u potpunosti osmisle stajling jedne žene, one su izgledale besprekorno u svakoj situaciji.

 

3. Paulina de Rotšild

 

Spisateljica i modna dizajnerka poreklom je bila Amerikanka, a rodila se 1908. godine u Parizu. Bila je izuzetno visoka za ono vreme i volela je odevne komade koji su u centar pažnje stavljali njene duge noge. Radila je kao modna stilistkinja za pripadnice visokog američkog društva, a nakon udaje za prvog supruga preselila se na Majorku gde je otvorila butik.

 

Detalji razgovora sa jednom od najvećih francuskih ikona stila u istoriji: Kada to kaže Ines de la Fresanž, onda je tako i nikako drugačije (FOTO)

 

Potom je u Parizu i Londonu radila sa slavnom modnom dizajnerkom Elzom Skjapareli. Nikada joj nije bilo važno šta će ljudi misliti o njoj, a takav stav ogledap se i u njenom zanimljivom modnom stilu koji su svojevremeno nazivali i čudnim. Na međunarodnoj listi najbolje odevenih osoba svih vremena nalazi se od 1969. godine.

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker