hit u svetu

Kako da uvećate usne za 30 sekundi, BEZ ESTETSKOG ZAHVATA (VIDEO)

0
Prava šminka zna da stvori čuda, a ova za 30 sekundi pretvara tanke usne u punije
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi oni koji imaju male i tanke usne, a žude za nešto punijim, sigurno su pokušavali različite trikove i proizvode koji žele efekt punijih usana.

 

Ne morate više tragati po internetu jer vam mi donosimo odličan trik uz koji će vaše usne sigurno izgledati veće i punije, piše Cosmopolitan.

 

Konturiranje usana i nije neka novost s obzirom na sveprisutan trend konturiranja svih mogućih delova lica i tela, ali je sigurno delotvorno jer funkcioniše na principu svetlosti i senke.

 

Silikoni u usnama su je unakazli, a samo je želela je usne poput Anđeline Džoli (FOTO)

 

Puno je jednostavnije nego što mislite i može se uraditi sa svim bojama ruževa koje već imate. Postupak se sastoji od samo tri koraka i može se uraditi za samo 30 sekundi.

 

foto: Profimedia

1. Uzmite dve nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Oivčite i popunite svoje usne svetlijom nijansom.

 

2. Tamniju olovku nanesite u spoljašnje uglove usana i na gornju i donju ivicu usana. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usne, preskačući sredinu.

 

Šminkom do zavodljivog osmeha Anđeline Džoli: 3 jednostavna koraka koja garantuju punije usne

 

3. Izblendajte prstima dve boje kako bi se stopile. Ako želite da dodatno naglasite donju usnu, dodajte još malo svetlije nijanse u sredinu donje usne i dodatno potamnite ivice.

 

Za detaljnija upustva pogledajte video...

 

 

makonda-tracker