(video)

Ako baš ne možete u salon, alternativa je JEDNOSTAVNA: Prirodni način da uklonite VEŠTAČKE nokte sami kod kuće

0

Kada su nokti u pitanju, lep manikir je ono što će svima privući pažnju, ali nekada, jednostavno, nemamo vremena da posetimo kozmetičara. Evo šta možemo da uradimo kada hitno moramo da skinemo lošu nadogradnju!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Od svetskih zvezda poput Kajli Džener, do domaćih kao što je Jelena Karleušadobar manikir je ono što voli svaka dama! Žene uvek imaju sopstvene bjuti trikove kada su u pitanju nega, šminka i briga o licu i telu, a često inspiraciju možemo pronaći na društvenim mrežama: Instagram, Pinterest ili TikTok.

 

Baš je TikTok postao neprocenjivo mesto gde žene i muškarci širom sveta dele praktične i efikasne trikove koji olakšavaju životni stil. Kada su u pitanju nokti, pojavio se jedan koji ne škodi isprobati!

 

Ako nokte sređujete u kozmetičkom salonu i ljubitelj ste gel laka ili nadograđenih noktiju, svi znamo da ne treba igrati se njima pre ponovne posete kozmetičaru. Ipak, jedan trik je postao viralan i skida sloj na pločici nokta bez muke i napuštanja kupatila.

 

Treba vam:

 

  • topla voda
  • maslinovo ulje
  • drveni štapić
  • aceton

 

Maslinovo ulje služi da omekša gel koji se drži na noktu. Trljajte maslinovim uljem po kožici noktiju, a onde okvasite ruke u činiji s toplom vodom, acetonom i kapi maslinovog ulja. Držite ih tako 10 do 15 minuta.

 

Sloj gela sa nokta će se otopiti. Ukoliko imate veštačke nokte, drvenim štapićem ćete moći da ih uklonite.

 

 

makonda-tracker