Talika Lipocils Expert – za savršene trepavice

1
Talika je unapredila svoj čuveni Lipocils i sada osim dokazanog dejstva na rast trepavica, ima i antiage efekat antioksidantnog dejstva i UV zaštitu
foto: promo
foto: promo

Jedinstven preparat za rast prirodnih trepavica Talika Lipocils Expert ojačava pigment, koren dlačice, štiti od spoljnih uticaja i daje snažan podstrek regeneraciji trepavice. Prema nezavisnim kliničkim istraživanjima u Hopitaux de Paris u Francuskoj, tokom četiri nedelje upotrebe, ovaj preparat poboljšava dužinu trepavica za 36 odsto, a one postaju za 50 odsto tamnije i isto toliko uvijenije.

Gel sadrži aktivne sastojke koji su odgovor na sve poznate probleme starenja i smanjenja trepavica. Kompleks botaničkih ekstrakata na bazi koprive, hamamelisa i jabuke stimuliše rast trepavica, a polimeri i proteini svile pojačavaju njihovu uvijenost. Coleus Forskohlii, biljka iz roda mente, stimuliše melanocite i pojačava boju čak i svetlih trepavica. Antiage kompleks na bazi baobaba, ekstrakta gorke narandže i antiejdžing peptida, štiti trepavice i kožu kapka od prevremenog starenja i  spoljnih štetnih uticaja.

Novi aplikator, poput objedinjenih četkica za maskaru i ajlajner, omogućava lako nanošenje na koren, i celom dužinom trepavica. Talika Lipocils Expert za duže, gušće, tamnije i sjajnije trepavice nakon samo četiri nedelje.

makonda-tracker