Darphin Hydraskin Essential: Suštinska hidratacija

0
U srcu nove Darphin hidratantne kreme visokih perfomansi je inovativna Hydra-Structure tehnologija bazirana na dva moćna prirodna aktivna sastojka: Salicornia (otporna biljka koja uspeva na slanom tlu uz more) i francuska lavanda
foto: promo
foto: promo

Smisao ove tehnologije, prvi put upotrebljene u kozmetici  je da stimuliše protein aquaporin-8 koji doprema vodu (Salicornia) i da ojača lipidni sloj koji štiti od gubitka vode (lavanda).

Naime, Darphin istraživači su utvrdili da među dvanaeset različith vrsta aquaporina, aquaporini tipa 8 imaju posebnu funkciju: podstiču cirkulaciju amonijakovih jona iz uree, koja je jedan od glavnih činilaca prirodnog vlažećeg faktora kože.

Biljka Salikomia, koja raste u ekstrmno suvim staništima, stimuliše aquaporin tipa 8, a on stimuliše stvaranje uree i tako direktno deluje na snaženje prirodnog vlažećeg faktora kože, koji je zadužen za održavanje vlažnosti u gornjim slojevima kože.

Ekstrakt francuske lavande stimuliše deobu ćelija keratinocita na površini kože i stimuliše proizvodnju masti koja služi kao cement za ove ćelije, čime se ojačava zaštitni zid koji reguliše gubljenje vode iz površinskih slojeva. Dodatak organskog ulja suncokreta, bogatog polinezasićenim masnim kiselinama, mango i ši butera, garantuje zaštitu, mekoću i baršunastu kožu.

Upotrebom Darphin Hydraskin Essential kreme svaka žena razvijenog sveta doprinosi poboljšanju kvaliteta života žena koje svoje porodica izdržavaju proizvodnjom organskog ši butera u Gani. Cena Hydraskin Essential kreme je 4.459 dinara.

 

 

TAGOVI: nega lica
makonda-tracker