Dr Sebagh Rose de Vie Serum Delicat

0
Prateći trendove sve učestalije reaktivnosti i preosetljivosti kod svih tipova kože, Dr. Sebagh linija napredne antiejdž kozmetike, uvodi novi serum Rose de Vie koji intenzivno hidrira i umiruje iritiranu i veoma osetljivu kožu
foto: promo
foto: promo

Dr Sebagh Rose de Vie je svilenkast, mirisni serum nemasne teksture koji stvara zaštitni film i vraća koži mekoću, elastičnost i čuva njeno zdravlje. Serum omogućava koži da diše i ima antioksidantna svojstva, umiruje crvenilo i ujednačava teksturu kože. Premda je namenjen svim tipovima kože, Rose de Vie serum idealan je za suvu, zrelu ili veoma osetljivu kožu. Takođe, preporučuje se za zaceljivanje kože nakon laserskih tretmana.

Rose de Vie kombinuje poslednju reč nauke i čiste prirodne sastojke. Symcalmin je antiinflamatorni, antihistaminski biotehnološki sastojak za umirenje iritacije, a delta-tocoferol je moćan antioksidant. LNST98 je ime sastojka koji čuva vlagu u zreloj i suvoj koži, i omogućuje visok sadržaj lipida koji daju mladalački sjaj. Novi serum ima cvetan i poletan miris muskatne ruže, čije je devičansko ulje u sastavu seruma.

Proizvod se može naći u Metropolitenu po ceni od 15.000 dinara.

makonda-tracker