Bolje sprečiti nego lečiti: Starenje kože

1
Šta su zapravo prvi znaci starenja, o kojima se tako često govori, i kakve su kreme koje treba da čuvaju mladolikost kože?

Prvi zadatak ovih krema je dobra hidratacija, najvažniji uslov zdrave kože i negovanog izgleda; potom jačanje tonusa i suzbijanje stvaranja bora; konačno, zaštita od sunca bez koje su dnevne kreme postale nezamislive.

Odličan primer je RoC Radiance Rejuvenate, novi proizvod namenjen mladim damama kojima treba više od hidratacije, a još nisu stasale za kreme sa retinolom (recimo RoC RetiOx Wrinkle Correxion).

U ove svrhe RoC Radiance Rejuvenate kombinuje 5 moćnih anti-age sastojaka koji deluju u više gornjih slojeva epiderma na fine linije, osvežava kožu i poboljšava tonus čime se postiže mlađi izgled!

Na površini kože: biserne čestice daju efekat blistavosti, glikolna kiselina deluje na sužavanje pora i bolju teksturu kože, glicerin privlači i čuva vodu.

U dubljim slojevima: THPE (Tetrahydroxipropil Etilendiamine) deluje na kontrakciju keratinocita, pa trenutno zateže kožu, a koktel minerala (Mg,Zn,Cu) pomaže sintezu kolagena. Ekstrakt kvasca i vitamin E su zaduženi za detoksikaciju i antioksidativno dejstvo.

Naravno, da bi bilo koja krema bila efrikasna, mora biti i pravilno izabrana: RoC Radiance krema postoji u dve varijacije: fluid za normalnu i mešovitu kožu - svilenkaste, lake, nemasne teksture, idealna je podloga za šminku, i druga, hidratantna ultra hranljiva krema obogaćena ši puterom za suvu i osetljivu kožu. Ima bogatu i svilenkastu teksturu, a ne stvara sjaj i mastan film na koži. 

Kreme su u našim apotekama od sredine februara. 

Cena za obe kreme je istovetna - 2898 din

makonda-tracker