lepa i zadovoljna

Nije bogatstvo, nije slava, već nešto sasvim drugo: Dženifer Garner otkriva TAJNU SREĆNOG ŽIVOTA nakon pedesete

0

Glumica Dženifer Garner otvoreno je progovorila o svom životu u pedesetim. 

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Starenje je koncept koji je oduvek delovao zastrašujuće, a za žene posebno nelagodna tema jeste ulazak u pedesete godine života.

 

Mada zvuči kao strašna brojka, mnoge poznate dame koje spadaju u 50+ kategoriju, svojim besprekornim izgledom i pozitivnim stavom prema životu dokazuju da godine zaista jesu samo broj.

 

Predvodnica ove grupe žena jeste holivudska glumica Dženifer Garner, koja u 53. godini života blista kao nikada pre!

 

Garnerova, inače zaštitno lice kozmetičkog brenda Neutrogena, nedavno je učestvovala u virtuelnoj pres konferenciji povodom obeležavanja Meseca podizanja svesti o melanomu (raku kože). 

 

Urednica američkog izdanja čuvenog Marie Claire magazina, Hejli Le Savaž, otkrila je detalje svog razgovora sa glumicom. Tema ovog intervjua trebalo je da budu istraživanja brenda čija je Dženifer ambasadorka, kao i njeni saveti za očuvanje kože zdravom tokom leta.

 

Garnerova u 53. godini izgleda bolje nego ikada
Garnerova u 53. godini izgleda bolje nego ikadafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Nakon što je La Savažova priznala da ne koristi kreme sa zaštitnim faktorom i da o sebi ne vodi računa koliko bi trebalo, zvezda filma "13 going 30" obrnula je uloge, te je sada ona mladoj novinarki postavila pitanje, koristeći se ikoničnim citatom iz pomenutog filma.

 

Imaš 30, provodiš se i uživaš u životu? – upitala je Garnerova, na šta joj je Hejli uzvratila kako ima 29 godina i oseća se potpuno izgubljeno u susret tridesetima.

 

Taj odgovor zaokrenuo je temu na potpuno drugu stranu, a holivudska glumica odlučila je da mladoj intervjuerki pruži vrednu lekciju koja će je motivisati.

 

Zvezda smatra da život sa godinama postaje sve bolji i bolji
Zvezda smatra da život sa godinama postaje sve bolji i boljifoto: Profimedia

 

Osim što joj je održala mali govor na temu nege i lepote, te objasnila kako je neophodno koristiti kreme i hranljive preparate za kožu svakodnevno – sve dok to vremenom ne pređe u naviku – lepa brineta podelila je sa La Savažovom dragoceni savet na temu godina i starenja.

 

– Recite svim svojim prijateljima koji su u tridesetim, da sve samo postaje bolje i bolje – tridesete su sjajne. Četrdesete su bolje. Čini se da su pedesete još bolje od toga. Zato podignite bradu, sve je u redu – poručila je glumica. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je neophodno za dobar imunitet?

 

 

 

 

makonda-tracker