nedelja mode u parizu

Puderasto, mini, s potpisom Viktorije Bekam: Perfektna SAKO-HALJINA koju je Eva Longorija nosila kao omaž svojoj kumi

0

Eva Longorija u Parizu je odala počast svojoj kumi ponevši haljinu iz njene najnovije modne kolekcije.

malo je poznato da su eva longorija i viktorija bekam kume, kao i da se odlično skažu i dopunjuju
malo je poznato da su eva longorija i viktorija bekam kume, kao i da se odlično skažu i dopunjujufoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedelja mode u Parizu donela nam je mnogo glamuroznih momenata iz prestonice mode, a ovog petka održana je i revija u organizaciji fantastične Viktorije Bekam.

 

Dizajnerka i supruga Dejvida Bekama predstavila je svoju kolekciju za proleće/leto 2024. godine, a prisutne su bile brojne it devojke iz sveta mode, koje je Viktorija nazvala svojim muzama.

 

Među njima su se našle Kim Kardašijan, Kendal Džener (i, reklo bi se, ostale u Kajlinoj senci), ali i slavna glumica Eva Longorija, ujedno i Viktorijina kuma!

 

Ne samo što su kume, njih dve su i najbolje drugarice, a čini se da su ozbiljno shvatile implicitno modno pravilo ovogodišnje Nedelje mode u Parizu: pantalone su out!

 

S tim u vezi, haljine su dominirale na ovoj reviji, a Eva se fenomenalno uklopila, noseći komad koji potpisuje Viktorija, a koji smo već videli da je i sama nosila ovog leta.

 

eva longorija na reviji viktorije bekam u parizu
eva longorija na reviji viktorije bekam u parizufoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podržavši svoju kumu i drugaricu, i kao svojevrsni modni omaž njoj na njenoj reviji, Eva je ponela puderroze sako-haljinu u mini-varijanti, ispod koje nije nosila ništa, izuzev mrežastih čarapa.

 

Uz nju je ukombinovala visoke štikle sa zlatnom plarformom, kao i zlatan nakit, a kosu je stilizovala u punđu, dok je od šminke birala nezaobilazni smokey eyes.

 

eva longorija ponela je fantastičnu sako-haljinu s potpisom viktorije bekam i ukombinovala ju je sa zlatnim sandalama
eva longorija ponela je fantastičnu sako-haljinu s potpisom viktorije bekam i ukombinovala ju je sa zlatnim sandalamafoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Viktoriju smo letos takođe videli na Nedelji mode u Parizu u ovoj haljini, a uz nju je ponela '' jedne od najboljih čizama koje smo ove godine videli, iako je leto bilo u tom momentu; u pitanju su čizme koje su zapravo helanke, sive boje, s geometrijskim dezenom i stiletto petom.

 

viktorija bekam fotografisana ovog juna u istoj haljini u parizu
viktorija bekam fotografisana ovog juna u istoj haljini u parizufoto: Pascal Morcerf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, na samoj reviji je i Viktorija nosila sako-haljinu, ali u crnoj boji i, doduše, s istim detaljem: mrežastim čarapama. Gotovo kao da su se dogovorila da ispoštuju dres-kod!

 

 

Bonus video

Kako izgleda trening Eve Longorije?

 

makonda-tracker