Ana Pendić: Sa suncem u kosi

Voditeljka Ana Pendić otkriva kojim maskama sama neguje svoje lice, govori koje su prednosti duge kose, ali i da svoje telo neguje relaks masažama.
0
1 / 4

Kosa i nokti

-Kosu negujem u studiju Prostor i čini mi se kako ne bih mogla da brigu o njoj poverim nikom drugom do frizerki Jeleni Jovanović Srni. Tamo u salonu koriste profesionalne preparate, dok kod kuće volim da menjam šampone, balsame i maske, a eksperimentišem sa raznim brendovima i mirisima. Već dugo se farbam u plavo, ali volim da menjam nijanse i s vremena na vreme izvučem pramenove. Oduvek imam dugu kosu, mislim da mi bolje stoji, a i zabavnije je, jer zbog dužine svaki dan mogu da izgledam potpuno drugačije. Redovno idem na pedikir, a što se ruku tiče volim da nokte sređujem sama. Nokti su mi uvek kratki, a od boja lakova koristim najčešće nijanse crvene i bordo. Najbolje boje ima definitivno Opi i najčešće se odlučujem za njih.

 

Lice

-Imam osetljivu kožu koja zahteva malo intezivniju negu. Verna sam preparatima marke Vichy, jer mi najviše prijaju. Volim da ih menjam, jer mislim da se koža brzo zasiti, a nekada koristim hidratantne, na bazi raznih ulja, minerala, vitamina... Kod kozmetičara idem retko i to uglavnom na masaže lica i maske. Pravilo kojeg se pridržavam i koje će vam preporučiti svaki kozmetičar je, koliko god ste umorni, neraspoloženi ili vas mrzi, obavezno skinite šminku pre spavanja. Retko sama stavljam maske, ali evo jednog saveta, na vlažno lice nanesite tanak sloj meda i ostavite da deluje 10-15 minuta. Oduševiće vas kako za kratko vreme lice dobije neophodnu vlagu.

 

Telo

-Već dugo koristim kupke i mleka za telo Victoria’s Secret. Hidrantna su i imaju fenomenalne mirise. Ne vežbam, a s vremena na vreme odem na relaks masažu. Do sada nisam imala problema sa celulitom, ali i to se polako menja tako da sam za početak nabavila Nivea serum Q10. Od parfema trenutno koristim Gucci Guilty, ali sa dolaskom lepših i toplijih dana volim da pređem na neke lakše, blaže i svežije note, tako da ću se vratiti Pradi Infusion D’iris.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker