Romantina, miris romantike

0
Uoči Dana zaljubljenih, za dobre emocije, ljubav i romantiku, stiže Romantina, nova iz serije Juliette Has a Gun parfema.

Priča koja stoji iza komponovanja ovog svežeg, frivolnog i bezbrižnog parfema dešava se u Rimu: sunčano popodne, Ona sedi sa Njim u kafeu obasjanom suncem... Uskoro, on ustaje i odlazi, a ona se okreće da sretne pogled koji već dugo žari njen potiljak, pogled koji šalje On No.2, do tada potpuno nepoznati ali... Možda će buknuti avantura u toplom rimskom predvečerju? Možda će sve ostati na flertu? Poslednja reč biće njena. Julijina. 

Devojka sa ružom, koja je model za Romantinu, ima istetovirana razna imena, neka od njih su precrtana, nove ljubavi su na pomolu a i nova dvoumljenja. 

Među precrtanim imenima su Vilijam (Šekspri, naravno, jer ko je ona ako jedna od mnogih verzija njegove najromantičnije junakinje), Merkucio (Njegov najbolji prijatelj) i Alis... Devojka? Da li je to samo poigravanje ili... Ko je sledeći? Da li je na pomolu prava romansa?

 

Romantina se otvara devičanskim mirisom belog cveća: narandžin cvet brzo ustupa mesto zavodljivijim notama jasmina i đurđevka. O potom se otkriva njena istinska ličnost korz pačuli i mask koji dominira parfemom.

- Želeo sam, ovaj put, da dodam malu dozu frivolnosti Julietti... kaže tvorac parfema i vlasnik brenda Juliette has a Gun, Romano Riči.

Romantina se može naći samo u Metropolitenu, u pakovanjima od 50 i 100 ml EDP sa cenama 7.175 i 9.700 din.

TAGOVI: parfemlepota
makonda-tracker