njene navike

BLISTAVA KOŽA, NEGOVAN TEN: Bjuti rutina Kejti Holms kojom čuva mladolikost

0

Mladolika glumica može se pohvaliti negovanim tenom, što je rezultat detaljne i predane nege, a otkrila je i bez kojih kozmetičkih proizvoda ne može.

Kejti Holms
Kejti Holmsfoto: Profimedia

Zgodna 40-godišnjakinja Kejti Holms nije se mnogo promenila od dana kada se proslavila. Lepa brineta oduševljava svojom prirodnom lepotom i blistavim tenom, pa mnogi žele da saznaju tajnu njene svakodnevne bjuti rutine.

 

Evo šta Kejti uvek ima u svojoj kozmetičkoj torbici:

 

1. Rumenilo u prahu

 

"U svom neseseru uvek imam rumenilo u prahu. To je moj omiljeni bjuti trik, jer zapravo vi nikad ne znate šta će vam dan doneti, a rumenilo vas zaista može probuditi i učiniti da izgledate 'top'. Uz pomoć par poteza vaše lice može zasijati. Moje najdraže rumenila su ona s potpisom Toma Forda: najdraža su mi ona u nijansama breskve", rekla je lepa glumica koje će u novembru proslaviti 41. rođendan.

 

2. Kremasti gel za pranje lica

 

"U danima kad imam snimanje za snimanjem, obavezno pokušavam stići na kozmetičke tretmane čišćenjem, a ako ne uspem, onda obavezno čistim lice kremastim sredstvom kako bih sve temeljno očistila. Takav gel odgovara mojoj koži i ostavi je potpuno nahranjenom", kaže Kejti.

 

 

3. Maske

 

Što se tiče proizvoda za negu kože bez kog ne može živjeti, Kejti se kune u pomlađujuću masku japanskog brenda SK-II, koja kožu ostavlja blistavom i prekrasnom za samo 10 minuta.

 

4. Ulje za lice

 

Kejti je u intervjuu za Vog izjavila kako obavezno nanosi ulje za lice jer joj pomaže da je koža nahranjena i kako bi smanjila rizik od nastajanja bora.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

5. Kozmetički tretmani

 

Kejti Holms, kad god ima priliku, odlazi na profesionalne tretmane kože kako bi joj pružila najbolju negu i masaže. "Nemam omiljeni tretman, isprobavam različite opcije. U svakom slučaju, uživam u profesionalnim tretmanima kože", rekla je.

 

6. Prirodni proizvodi

 

Bilo da je reč o kozmetičkim proizvodima koje stavlja na kosu ili na svoju kožu, pazi da su prirodni i bez jakih hemikalija. "Mislim da je baš važno zdravo se hraniti, vrlo bitno kosu i kožu negovati zdravim preparatima", izjavila je Kejti u jednom ranijem intervjuu.

 

 

7. Hidratantni losioni

 

Dobra hidratacija je osnov kvalitetne nege, pa Kejti ne propušta da nanese hidratantni losio. "Obožavam taj proizvod. Koža je posle tako meka i glatka", otkrila je ona.

 

8. Puder sa šljokicama

 

Kejti je u ranijem intervjuu za Elle ispričala kako ne može živeti bez kultnog pudera sa šljokicama. "Obično ga stavljam odmah ujutro jer mi potpuno osvetli celo lice", rekla je.

 

9. Bela senka

 

Omiljeni bjuti trik koji je naučila sarađujući s mnogim poznatim šminkerima je nanošenje bele senke kako bi naglasila oči. "Jedan od mojih najdražih trikova je nanošenje bele senke na unutrašnje uglove očiju kako bih istakla pogled', rekla je svojevremeno.

 

 

makonda-tracker