IZGUBILA KOMPAS

TEŠKO SE OPORAVLJA OD LJUBAVNOG KRAHA: Fanovi zabrinuti za stanje slavne glumice, ovakvu je do sada NISMO VIĐALI! (FOTO)

1

Iako su postojale glasine da će se venčati, glumica Kejti Holms raskinula je sa 11 godina starijim kolegom Džejmijem Foksom, samo nekoliko nedelja nakon što su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na Met Gala događaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Paparaci su uspeli da je uhvate samo nekoliko nedelja nakom raskida, a sudeći po njenom izgledu, od nedavnog ljubavnog kraha se teško oporavlja.

Kejti je uhvaćena u Njujorku kada je krenula na kafu, a na sebi je imala farmerke i džemper koji joj je spadao s ramena, pa su svi koji su se u tom trenutku našli u njenoj blizini, mogli da vide kakav veš je nosila. Sivom brushalteru najviše su se obradovali paparaci.

 

foto: Profimedia


Ipak, reklo bi se da to glumicu nije preterano uzbudilo, pa je nastavila opušteno da šeta ulicom.

foto: Profimedia

Fanovi su sa druge strane zabrinuti za njeno stanje, jer smatraju da ju je raskid potpuno dotukao i da je zbog toga upala čak i u depresiju.

 

foto: Profimedia

Podsetimo, Kejti Holms i Džejmi Foks navodno su raskinuli zbog neverstva popularnog glumca. Nedavno su medije su preplavile fotografije Foksa i Sele Vejv, pevačice u usponu kojoj on pomaže u karijeri, a sumnja se da je upravo ona razlog za krah veze poznatog para.


 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker