Svilene trepavice lepše od pravih

7
Maskara vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na vaše prirodne novom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled

Niste zadovoljni vašim trepavicama, a ne volite veštačke? Imali ste već  iskustva kada veštačka trepavica spadne, a neko ko sedi do vas za stolom vikne: Upomoć, stonoga!

- Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se... namigujete... bez straha da ćete ih izgubiti. Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dogradite - kaže Mirjana Cabunac, poznata kao majstor za oblikovanje obrva i trajnu šminku, iz Centra za estetiku i  Antiaging Cabunac.

Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju. Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova. Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu.  U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih.

U čemu je novost i prednost svilenih trepavica u odnosu na prethodne varijante:

- Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.

- Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa vašim prirodnim.

- Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.

- Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.

- Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.

- Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje  su potrebni uljni skidači šminke. Uostalom, nećete  ni imati potrebu da stavljate maskaru!

Cene nadogradnje u Centru za Estetiku i antiaging Cabunac, koji radi ove trepavice, zavise od gustine – odnosno broja trepavica koje se nadograđuju, najčešće između 7000 i 10 000 dinara.

TAGOVI: nega lica
makonda-tracker