Boje proleća mirišu na lavandu

Lavender Dream je Dr. Hauschka predlog boja za proleće, u novoj kolekciji koja će se naći u Metropolitenu i nekoliko odabranih apoteka od ove nedelje
0
1 / 3

Osim prelepih boja, Dr.Hauschka kozmetika neguje vašu kožu dodirom čiste svile, mineralnim bojama, u bazama od dragocenih biljnih ulja i daju licu delikatan i svež prolećni izgled.

Paleta senki za oči formulisana je na bazi svile i medicinskih biljaka koje će čuvati i negovati nežni kožu oko oka. Pigmentne boje variraju od svetle lavande do boje šljive, uz belu koja otvara pogled. Kajal Eyeliner Duo u beloj s jedne, i boji šljive s druge strane, nudi više opcija.

Balancing Teint Powder s tri nežne boje ujednačava ton i smanjuje sjaj na masnoj koži, a njegove tri nijanse izmešane daju prirodnu boju tenu.

Lip Gloss Antique Rose od odabranih biljnih ulja daje završni dodir prolećne svežine na usnama.

Make Up stilisti ponudili su i uputstva za prirodan, dnevni, i nešto intenzivniji večernji izgled.

1. Dan

Nakon ujednačavanja tena tečnim i Balancing Teint puderom, nanesite ljubičasti Kajal Eyliner Duo olovkom duž donjeg kapka ispod trepavica pa ublažite njen intenzitet štapićem od vate. S unutrašnje strane kapka, nanesite beli ajlajner.

Na pokretni deo kapka nanesite treću, najsvetliju boju senke. Boju šljive nanesite sa spoljnjeg ka unutrašnjem delu kapka i ujednačite prelaz boja. Belu boju stavite na unutrašnji ugao u korenu nosa. Na trepavice stavite braon maskaru, a na usne novi sjaj.

2. Noć

Nakon ujednačavanja tena istaknite jagodice Dr. Hauschka Rouge Powder rumenilom, a za prirodniji izgled, preko rumenila nanesite sloj Balancing Teint pudera. Na pokretni deo gornjeg kapka nanesite najsvetliju boju, a potom uokvirite celo oko Kajal ajlajnerom boje šljive. Ublažite prelaze senkom boje šljive. Da date dubinu oku, stavite braon senku sa spoljne ivice ka unutrašnjem delu kapka. Stavite crnu maskaru, izaberite neki od Dr.Hauschka ruževa (br 6, 7, 9 ili 11, koji nemaju narandžaste tonove), i dodajte Antique Rose Lip Gloss.

makonda-tracker