NeoStrata preparati za kućni hemijski piling

Tokom zimske akcije kupovinom NeoStrata pilinga u domaćim apotekama, dobijate još jedan proizvod na poklon od uvoznika MSF Pharme
1
1 / 3

NeoStrata Citratni tretman za podmlađivanje na bazi voćnih kiselina koji možete uraditi sami, pre izlazaka i važnih događaja, deluje dvostruko: čisti kožu i podmlađuje je. Rezultat je očigledan nakon samo jednog tretmana: koža postaje sveža, glatka i blistava. Citratni tretman možete dozirati prema osetljivosti svoje kože, od 5 minuta do tri sata! Lice se ispira vodom, pa se nanosi hidratanti krem. Promotivna cena za dve kutije je 3.600 dinara.

NeoStrata Clear Skin Solution - losion za masnu kožu sklonu aknama je sa glikolnom i limunskom kiselinom i eksfolijativnim i antioksidantnim svojstvima, a čisti pore na licu i telu, pre svega na leđima gde se akne najšešće stvaraju. Promotivna cena za dva preparata je 3.250 dinara.

NeoStrata Oil Free Lotion SPF 15 je losion za negu masne i osetljive kože s vitaminom E, antiodsidantima i regulatorima masti, ima 4% glukonolaktona, polihidroksilne kiseline koja ima sve prednosti alfahidroksi kiselina, ali ne iritira osetljivu kožu. Losion sadrži i široki spektar zaštite od sunca s titanijumom dioksidom. Promotivna cena za dva preparata je 3.150 dinara.

Iskoristite ovu akciju s poklonima i obezbedite sebi zaštitu i hidrataciju tokom cele zime.

TAGOVI: nega lica
makonda-tracker