Sačuvajte usne od zime i herpesa

Dodir zime može da ostavi grube tragove na koži, kada lice postane sklono crvenilu a ispucale usne podložne herpesu, zbog čega Dr. Hauschka predlaže Med liniju
0
1 / 2

Koža usana je višestruko tanja od kože lica, jer nema lojne ni znojne žlezde koje grade zaštitni hidrolipidni film, a spoljni zaštitni sloj sastavljen je od samo tri do pet slojeva mrtvih ćelija, dok ih okolna koža lica ima oko šesnaest.

Usne i suva i osetljiva koža zimi zaista traže jaču negu, to nije nikakav kozmetički mit. Jača nega, međutim, ne znači obavezno i tešku, masnu kremu, ali traži snažne zaštitne sastojke.

Dr. Hauschka Med linija sadrži 100 odsto sveže ceđene nerazblažene sokove organski gajenih lekovitih biljaka namenski odabranih da daju snagu osetljivoj i suvoj koži, a kvalitetna biljna ulja ojačavaju fini zaštitni sloj, prepreku hladnoći, vetru i zagađenju. Dr. Hauschka Med linija ima ciljana rešenja za konkretne probleme, sa snažnim biljnim sastojcima.

Razvijeni u saradnji s dermatolozima, losion i krema su idealna svakodnevna nega, a pružaju više od obične kozmetičke nege, jer umiruju, omekšavaju, jačaju zaštitu i ublažavaju peckanje.

Stik za usne koji ublažava simptome labijalnog herpesa, sigurno će obradovati sve one koje muči ovaj neprijatni virus.

Dr.Hauschka Med Labimint Acute Lip Care štiti i hidrira ispucale i ranjive usne, i ublažava simptome labijalnog herpesa. Sadrži 100 odsto sveže isceđene, nerazblažene sokove nevena, žalfije, ehinacee, eteričnog ulja nane i ulja kikirikija koji su snažna zaštita vašim usnama. Cena 1.022 dinara.

Dr.Hauschka Med Losion sa podnevnim cvetom je kombinacija najfinijih ulja specijalno formulisana za potrebe veoma suve i osetljive kože tela koja se peruta, smanjuje osećaj zategnutosti i sprečava peckanje, jača prirodne zaštitne i barijerne funkcije kože. Cena 2.941 dinara.

Dr.Hauschka Intenzivna krema sa podnevnim cvetom sadrži sveže ceđen sok podnevnog cveta (Mesembryanthemum crystallinum) i ulja avokada, badema i jojobe, manga i ši putera, koji su sjedinjeni u formuli koja zadovoljava potrebe veoma suve kože s neurodermatitisom, naročito na osetljivim zonama lica, ispod pazuha, i na prevoju lakta i kolena. Cena 2.685 dinara.

 

makonda-tracker