jesen sa stilom

3 modela naočara za sunce preuzimaju modnu scenu ove jeseni – i Milica Bukumirović zna kako nositi najveći trend sezone

0

Saznajte koji će to modeli dominirati ovom sezonom i kako ih je najbolje stilizovati.

Milica Bukumirović zna kako nositi najtrendi naočare ove jeseni
Milica Bukumirović zna kako nositi najtrendi naočare ove jesenifoto: Instagram / Printscreen / milicaa_22_

Jesenja sezona u modni svet donosi svežinu, a naočare za sunce su ključni dodatak koji svaki outfit podiže na viši nivo.

 

Tri modela naočara izdvajaju se kao potpuni must-have ove jeseni, savršeni za sve modne entuzijaste koji vole da prate trendove i eksperimentišu sa svojim stilom.

 

Poznata srpska influenserka Milica Bukumirović postavlja ozbiljne standarde na domaćoj modnoj sceni, a mi smo upravo iz njenog dnevnika preuzeli trikove za najbolje kombinovanje ova 3 must have modela naočara.

 

1. Aviatorke za sve it devojke

 

Ove naočare su sinonim za moderan i odvažan stil. Aviator oblik, ali sa velikim, četvrtastim ramovima, pruža autentičan, statement izgled. Idealan izbor za sve devojke koje žele da unesu dozu sofisticiranog kul izgleda u svoj jesenji autfit.

 

Dolaze u crnim i braon okvirima, a stakla su poluprozirna, najčešće u nijansama smeđe, sive ili plave, dajući notu misterije i glamura. Savršene su za kombinovanje uz opuštene oversized mantile, kožne jakne i visoke čizme.

 

2. Mačkasto i crno – neprolazni klasik

 

Nema ništa bezvremenskije od mačkastih crnih naočara. Ovaj model odavno je postao simbol elegancije i ženstvenosti. Male, oštre ivice daju notu retro glamura, dok crni ramovi ostavljaju snažan utisak minimalizma i sofisticiranosti.

 

Ove naočare su savršen dodatak za svaku jesenju kombinaciju, bilo da je u pitanju poslovni look ili opuštena šetnja po gradu. Neodoljivo podsećaju na holivudske dive i donose onaj chic faktor koji nikada ne izlazi iz mode.

 

3. Za dame koje vole da se igraju modom

 

Za sve one koji vole da eksperimentišu i unesu vedrinu u svoj stil, ovalne predimenzionirane aviatorke u jarkim, otkačenim bojama biće potpuni hit ove jeseni. Bilo da se odlučite za modele u vibrantnim nijansama crvene, zelene ili čak ljubičaste, ove naočare donose dozu zabave i razigranosti svakom outfitu.

 

Savršeno se kombinuju sa oversize džemperima, upadljivim aksesoarima i modnim komadima u slojevima, stvarajući upečatljiv, originalan look koji privlači pažnju.

 

Bez obzira na to da li ste fan klasike ili volite da eksperimentišete, ova tri modela naočara za sunce pružiće vam savršenu dozu stila za jesenju sezonu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker