letnja moda

5 predloga kako da kombinujete bele pantalone za utisak ultimativne skupoće & trendi izgled

0

Postoji jedan komad odeće koji je vanvremenski i apsolutno je uvek u modi – bele pantalone, koje mogu da se kombinuju na bezbroj načina.

Bele pantalone su moćan komad koji možete kombinovati na mnogo različitih načina leti
Bele pantalone su moćan komad koji možete kombinovati na mnogo različitih načina letifoto: Volha Ye/Shutterstock

Ako bismo morali da izdvojimo jedan modni komad na našim Instagram feedovima koje smo najviše viđali ovog leta, bez oklevanja bismo imenovali bele pantalone.

 

Uprkos tome koliko ležerno izgledaju odevne kombinacije stajliš devojaka na internetu, ponekad ih je teže rekreirati nego što očekujete. Ipak, ukoliko posedujete kvalitetan garderober — moguće je.

 

Bele majice, oversized klasične košulje, statement torba...  I dobijate sjajan spoj za šik stajling.

 

 

5 šik autfita u čijoj osnovi su bele pantalone

 

Top + široke lanene pantalone + baletanke

 

Najlakši način da nosite bele pantalone jeste da se držite all-white palete boja. Za ovaj monohromatski izgled, kombinujte top sa visokim okovratnikom od rebraste tkanine sa širokim pantalonama, smeđim baletankama, zlatnim visećim minđušama i IT Bottega Veneta Sardine torbom (postoje i verodostojne alternativne kod mnogo dostupnijih high street brendova).

 

 

Beli top na vezivanje oko vrata + pantalone na vezivanje + patike

 

Za dane kada želimo nešto jednostavno, udobno i neopterećujuće — biramo monohromatski izgled. Sve što nam je potrebno jeste jedan laneni komplet, a za trendy efekat, dodajte par IT modela patika.

 

bele pantalone, Stajling
foto: Instagram/ @elizagracehuber

Košulja sa prugama + beli top + lanene pantalone 

 

Od svih načina na koje se bele pantalone stilizuju na Instagramu, ovo je verovatno najčešća kombinacija koju viđamo. Super ležerna i udobna, ali doterana, ovaj autfit vredi kopirati — prugasta košulja, beli top, široke lanene pantalone i klompe — odaberite stajling koji prkosi očekivanjima!

 

bele pantalone, Stajling
foto: Instagram/ @elizagracehuber

Beli prsluk + matching pantalone + sandale sa kaišem + torba preko ramena

 

Sivi i crni prsluci vladali su tokom zimskih meseci, ali leti je sve u vezi sa belim alternativama trendi, ukrojenih kombinacija. Da biste stilizovali ovaj set, dodajte upadljive minđuše i kontrastnu torbu. Za još više boja, birajte par sandala sa kaišem u tamnim nijansama.

 

bele pantalone, Stajling
foto: Instagram/ @elizagracehuber

Sportski prsluk + bele pantalone + patike

 

Probudite buntovnu devojku iz Londona u sebi i kreirajte jedan svež, kul i drugačiji outfit. Baza su super lagane bele pantalone, šuškavi navy prsluk, patike, te omiljena torba. Udobno, nostalgično i pametno, ova kombinacija ispunjava sve kriterijume za leto 2024, piše Elle.rs.

 

Bonus video

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker