tips & tricks

Trudnički stil ne mora da bude dosadan! 3 ultimativna jesenja autfita za trudnice – udobni, šik & savršeni za svaki dan

0

Trudnički stil ne mora da bude monoton i dosadan!

Glumica Anđela Jovanović uživa u slatkom iščekivanju svog prvog deteta
Glumica Anđela Jovanović uživa u slatkom iščekivanju svog prvog detetafoto: _blejzmodesti/Instagram

Ove jeseni, imate priliku da istaknete svoju modnu kreativnost uz odabir komada koji su istovremeno šik i udobni.

 

Uz pravilne kombinacije, možete zadržati svoj prepoznatljiv stil i tokom trudnoće.

 

Predstavljamo vam nekoliko inspirativnih ideja kako da ove sezone zablistate i osećate se sjajno u svakom trenutku.

 

1. Rastegljiva haljina + kožna jakna

 

Za šik, a udoban izgled ove jeseni, prvi predlog je rastegljiva haljina na dug rukav, pripijena uz telo. Napravljena od laganog materijala, ova haljina je savršen spoj udobnosti i elegancije. Iako na prvi pogled deluje potpuno jednostavno, kombinujte je s bombastičnim komadima nakita kako biste dodali dozu glamura. Trendi braon kožna jakna unosi dozu cool faktora, dok naočare za sunce kompletiraju ovaj moderan trudnički look.

 

2. Jednobojni sportski set + oversized duks

 

Ako preferirate sportski stil, drugi predlog je za vas. Matching set sastavljen od dubokih helanki, krop topa i jaknice u istoj boji je idealan za opuštene trenutke. Bordo boja, koja dominira ovom sezonom, unosi svežinu u ovaj outfit. Dodajte kul, udobne patike i čarape do gležnja za dodatnu udobnost. Preko ramena, nonšalantno nabacite oversized duks ili džemper, koji će vas grejati i pružiti dodatni sloj za svaki slučaj.

 

3. Tako elegantno, a tako ležerno

 

Za treći predlog biramo matching jednobojno odelo ležernog kroja, sa gornjim delom nalik na košulju. Ovaj outfit je idealan za elegantnije, ali i za opuštenije prilike. Trik je u detaljima – donji deo košulje možete slobodno otkopčati kako bi se nazirao trudnički stomačić, što je sada veoma in i daje dodatnu šik notu vašem izgledu. Ovaj look je savršen za sve situacije, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker