uvek u trendu

Savršen modni dodatak za svaku poslovnu damu: Elegantan i šik komad kombinuje se najbolje na ova 3 načina

0

Svaka moćna poslovna dama treba da ima ovaj komad odeće u svom ormaru, a kombinuje se veoma lako uz pomoć 3 jednostavna trika.

Prsluk je hit komad ove sezone
Prsluk je hit komad ove sezonefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je reč o eleganciji i praktičnosti, prsluk je ključni komad koji svaka poslovna dama treba da ima u svom ormaru ovoga leta.

 

Ovaj sezonski favorit ne samo da je pristupačan, već je i izuzetno lagodan za nošenje u letnjim mesecima, dok istovremeno odiše sofisticiranošću i šarmom koji je idealan za poslovne i formalne prilike.

 

U nastavku teksta predstavljamo ultimativna 3 načina za nošenje ovog unikatnog must have komada.

 

 

1. Svilenkasta Midi Suknja: Elegancija i Lepršavost

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

Prvi način kombinovanja ovog ženstvenog prsluka jeste sa popularnom svilenkastom suknjom midi dužine. Ovaj spoj elegancije i udobnosti savršeno se uklapa u letnje radne dane ili večernje poslovne događaje. Izaberite svetlije nijanse prsluka koje će istaći vašu suknju, uz diskretne cipele sa visokom potpeticom kako biste upotpunili svoju sofisticiranu pojavu.

 

 

2. Istobojne pantalone i sako: Profesionalan izgled sa stilom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

Za poslovne sastanke ili formalne prilike, kombinujte prsluk sa istobojnim pantalonama i odgovarajućim sakoom. Ova kombinacija će vas istaći kao samouverenu i stilski osvešćenu osobu, spremnu da zrači samopouzdanjem. Dodajte elegantne cipele na štiklu i diskretan nakit kako biste upotpunili svoj poslovni look.

 

 

3. Dugačka rebrasta suknja: Razigrana nota za posebne prilike

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @selkolas

Kada je vreme za neformalne ili svečanije događaje, razmislite o kombinovanju prsluka sa lepršavom dugačkom rebrastom suknjom. Ovaj spoj će vam omogućiti da se osećate razigrano i ženstveno, istovremeno zadržavajući dozu sofisticiranosti. Možete izabrati i prsluk u kontrastnoj boji ili uzorak koji će dodati dinamičnost vašem izgledu, dok sve popularnije baletanke 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

makonda-tracker