inspiracija za proleće 2024.

Oblikuju telo, udobne su & tako šik! 10 fenomenalnih ideja poznatih trendseterki za kombinovanje HELANKI

0

Ako želite da upotpunite svoj stil helankama ove sezone, pogledajte kako ih u svoje modne kombinacije uklapaju najbolje odevene žene sveta

Viktorija Bekam često nosi helanke u kombinaciji sa salonkama
Viktorija Bekam često nosi helanke u kombinaciji sa salonkamafoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Helanke, nekada rezervisane za teretanu, odavno su pronašle svoj put do elegantnijih odevnih kombinacija, pa i do stajlinga poznatih trendseterki.


Pored toga što izgledaju vrlo šik, one su i praktične i pogodne za "preoblikovanje" figure – mogu da stvore utisak vitkije siluete bez ograničavanja tela koje imamo s farmerkama.


Iako su dostupne u svim bojama, najpopularnije su crne, ujedno i najpogodnije za kombinovanje, naročito u elegantnijim stajlinzima.

U kolekcijama za proleće i leto 2024, helanke su predstavili mnogi brendovi, među njima i Acne Studios, Alaïa, Atlein, a među poznatim damama koje ih nose često i rado su Kendal i Kajli Džener, Viktorija Bekam, Dženifer Lopez, Irina Šajk...


One ih nose u najrazličitijim varijantama i u spojevima s raznom obućom, a inspiraciju možete potražiti u njihovim fotografijama u galeriji.

 

1 / 10 Foto: The Daily Stardust/ SPOT/ LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker