trendi

U Srbiji ga možete naći već za 2.500 dinara: Omiljeni ženski mantil je dobio novu verziju i influenserke ga obožavaju

1

Ženstven, elegantan, praktičan, najpopularniji modni komad za proleće i jesen sada je još interesantniji

Rusku manekenku Irinu Šajk već godinama viđamo u raznim varijantama klasičnih trenč mantila, budući da je zaštitno lice brenda Burberry
Rusku manekenku Irinu Šajk već godinama viđamo u raznim varijantama klasičnih trenč mantila, budući da je zaštitno lice brenda Burberryfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Klasični trenč mantil neprevaziđen je komad za proleće i jesen, pa tako očekujemo da će on preplaviti ulice svetskih metropola i narednih meseci.


Međutim, pored dobro poznate maksi varijante i kraćih strukiranih modela do sredine butine, proteklih godina sve češće influenserke biraju kropovanu verziju, koja je napravila pravu pomamu na društvenim mrežama.


Skraćeni trenč mantil, sada kao jakna, s prepoznatljivim dvorenim kopčanjem, u neutralnim zemljanim tonovima i s pojasom koji naglašava struk, savršen je dodatak svakoj garderobi za prolećnu sezonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERA (@sera.boutique.eg)

 

Mnogi poznati brendovi već su predstavili svoje verzije, uključujući, naravno, Burberry, koji je sinonim za kvalitetan klasični trend.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDGE (@edgebyks)

 

Uz tako efektan komad, uglavnom se kombinuje uz minimalistički stil, pa tako možete poneti monohromatsku modnu kombinaciju.

 

 

Izgledaće sjajno i uz najjednostavnije skinny farmerke, ženstvenu plisiranu suknju bilo koje dužine, a izgledaće fenomenalno i uz patike, i uz baletanke, i u salonke, i uz mokasine, i uz čizmice...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Uvijanje kose na kaiš bade mantila

 

makonda-tracker