praktično

I ZA POSAO, I ZA IZLAZAK NA KAFU, I ZA NOĆNI PROVOD! Neobično letnje odelo Sare Jo koje je očaralo influenserke

1

Kompleti su pravi hit proteklih sezona, ali kladimo se da ovakav još niste videli

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, od samog početka karijere izdvaja se svojim stilom: kako muzičkim, tako i odevnim.


Ova muzička zvezda poznata je kao neko ko rado eksperimentiše i među prvima u našoj zemlji nosi svetske trendove, a sada nam je pokazala kako nosi interesantan komplet sastavljen od bermuda i košulje. Nešto slično nedavno smo videli na glumici Tamari Dragičević, koja je odabrala komplet s dugačkim nogavicama, a ovaj široki model još od prošlog leta je pravi hit među svetskim influenserkama.

 

Oba komada su napravljena od imitacije kože, oversized i efektne bež boje, a Sara je odlučila da ih dodatno naglasi tako što će poneti i statement komad — bluzu sa zebrastim dezenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)


Reč je o zanimljivom i udobnom stajlingu koji možemo da zamislimo u brojnim prilikama i koji može dodatno da se transformiše uz pomoć šminke, nakita i obuće. Tako će ovaj komplet ako ga nosite uz patike biti odlično street style rešenje i izbor za odlazak na kafu, dok će uz espadrile s podignutom petom i jaču šminku biti odličan izbor za noćni izlazak.

 


 

makonda-tracker