LEJDI FEŠN

Zaboravićete sva modna izdanja Kejt Midlton kada vidite najotmeniji autfit PLEMKINJE sa NAJBOLJIM STILOM u Evropi

0

Članovi kraljevske porodice Monaka po tradiciji su se okupili ispred Katedrale Svetog Nikole u Monte Karlu kako bi obeležili Dan Državnosti. 

foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je po običaju uvek najviše pažnje privlačila jedna druga dama iz kraljevske porodice, princeza Šarlin, ovoga puta joj je ukrala šou jedna druga žena iz familije.

 

Pored princeze Šarlin, pažnju je svojim besprekornim modnim izdanjem privukla i Beatriče Boromeo.

 

Betriče je deo kraljevske porodice Monaka postala sklapanjem braka sa Pjerom Kaziragijem, najmlađim sina princeze Karoline od Monaka i unukom čuvene Grejs Keli.

 

Ona se na proslavi pojavila u jednom veoma interesantnom kompletu, koji nije mogao da prođe neprimećen ni u tako otmenom društvu koje se okuplja na ovako svečanim događajima.

 

 

Njeno izdanje je dobilo komplimente i od onih najzahtevnijih modnih kritičara, a a principu bilo je veoma jednostavno, sa po kojim interesantnim modnim detaljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

 

Za početak, ono što je na prvu loptu privuklo pažnju svih je boja za koju se Beatriče odlučila, a to je jarka i upadljiva crvena nijansa.

 

 

Komplet, koji su činili veoma eleganatn sako, sa istobojnon suknjom, pobrali su sve pozitivne kritike. A sve to je Beatriče sklopila sa za nijansu tamnijim crvenim cipelicama sa visokom štiklom.

 

I za kraj, ali nikako i najmanje bitno, jedan otmeni damski momenat. Široki šešir u bordo nijansi. Naravno, a sve nikako ne ide i bez nakita. Tako da se najotmenija evropska plemkinja opremila sa zlatnim minđušama i ogrlicom.

 

Kad vidimo ovo njeno izdanje, onda uoošte nije čudno što je Beatriče lani proglašena za zvanično najbolje obučenu plemkinju u Evropi.

 

 

makonda-tracker