ŠTA VI MISLITE?

"Bezobrazne" štikle kraljice Leticije koje su privukle pažnju: Lepa Špankinja u još jednom IZAZOVNOM i modernom izdanju

1

Jednostavno i formalno, kratka je definicija njenog urođenog stila i elegancije.

foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia
foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Leticija je sa svojim suprugom španskim kraljem Felipeom VI u palati Sarsuela ugostila najviše državne zvaničnike i još jednom pokazala da spada u najbolje odevene žene na svetu.

 

Lepa i elegantna kraljica je odabrala crno odelo koje je nosila već jednom 2019. godine na dodeli nagrada, ali je definitivno vredan da se nosi više puta. Cigaret-pantalone i sako sa nojevim perjem na rukavima su pod potpisom brenda Pertegaz, a kraljice je svoje izdanje upotpunila skupocenim minđušama.

Ipak, i pored svega, glavna zvezda njenog autfita su bile štikle, luksuzne Manolo Blahnik, koje se i nisu baš svima dopale. Radi se o modelu sa otvorenom petom, čiji je prednji deo izrađen od PVC plastike i prošaran crnim prugama.

 

1 / 4 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

 

Neki su mišljenja da je ovakav odabir obuće primereniji za klub, a ne za svečani prijem zvaničnika i za jednu kraljicu. Bilo kako bilo, Leticija od Španije je još jednom zablistala, pokazala da ne obraća pažnju na komentare i da će uvek pratiti trendove onoliko koliko joj mogućnosti dozvoljavaju.

 

makonda-tracker