uvek je u centru pažnje

Izazovno i ekstravagantno: Modna izdanja glumice iz serije "Kuća zmaja" izazvaće kod vas sve osim ravnodušnosti

0

Serija Kuća zmaja dostupna je i u Srbiji, a svi ljubitelji sveta fantazije mogu uživati u narednom periodu.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svi oni koji vole seriju Igra prestola, uživaće i u Kući zmaja, radnja se dešava 170 godina pre rođenja Deneris Targerijan i otkriva kako je postepeno počeo sunovrat dinastije Targerijan, a već prva epizoda pokazala nam je da nam predstoji mnogo uzbudljivih momenata.

 

Jedna od glavnih glumica je Emili Keri, ona igra Alisent Hajtauer u mlađim godinama, a kasnije tu ulogu preuzima slavna Olivija Kuk. Emili je mlada Britanka koja je pažnju na sebe skrenula kratkim pojavljivanjem u filmu Wonder Woman, međutim, ono što se uvek prepričava kad je mlada glumica u pitanju, jesu svakako njena modna izdanja.

Svetska premijera serije Kuća zmaja bila je u Los Anđelesu, a tada je Emili skoro zasenila i samu seriju svojim izgledom i smelom kombinacijom. Nosila je Živanši kreaciju iz kolekcije Proleće 2022. koja se sastojala od kratkog džempera i belog čipkastog šortsa, a čizme sa platformom koje su išle skroz iznad kolena su upotpunile njen izgled koji podseća na devedesete godine.

 

Emili Keri
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Na evropskoj premijeri koja se održala u Amsterdamu, Emili se pojavila u zelenoj Prier de Saone haljini sa brojnim izrezima, niskim strukom, ali i nakitom preko kukova. Celu kombinaciju je upotpunila efektnim nakitom, najviše se izdvajao dijamantski prsten, a Džimi Ču štikle su zaokružile sve.

 

Emili Keri
foto: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

Njen sledeći ekstravagantni stajling, ali zasigurno ne i poslednji, desio se u Londonu, kad se pojavila sa svojom devojkom Keli Mari. Za tu priliku odabrala je jarko crveni komplet posebnog kroja, a ceo stajling je završila upadljivim crnim štiklama i jakom crnom šminkom.

 

Emili Keri
foto: Alan D West / Alamy / Alamy / Profimedia

Emili Keri je počela svoju karijeru još sa devet godina, ali je ovo njena prva veća uloga, pa ćete uživati u narednih deset epizoda prvog serijala.

 

 

makonda-tracker