ONI GA ODAJU

Ovako se ponaša ZALJUBLJEN MUŠKARAC: 5 sigurnih znakova da mu je zaista, zaista stalo

0

Danas je sve teže verovati u ljubavnim odnosima. Kako da budemo sigurne da je on zaista zaljubljen?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Postavlja se pitanje da li je moguće dobiti iskrenu i pravu ljubav od muškarca i da li su žene odustale od toga.

 

Naravno da postoje muškarci kojima možemo verovati, samo treba biti pažljiv u odabiru. Muškarci kada vas vole, oni to možda neće ponavljati svakog dana, ali postoje sitni znaci kojima vam to stavljaju do znanja.

 

 

  • 1. Poštuje vas

 

Ukoliko vas partner voli, on neće tražiti od vas ono što vi ne želite i poštovaće vašu odluku. Neće mu biti na prvom mestu to da mora sebi da udovolji.

 

 

  • 2. Strpljiv je i ljubazan prema vama

 

Muškarac koji vas iskreno voli, imaće strpljenja za vas. Budimo iskreni, žene su često nepredvidive sa raspoloženjem, ali on će se truditi da bude ljubazan i da vas ne sputava u trenucima kada niste baš raspoloženi.

 

  • 3. Zaštitnički je nastrojen

 

Muškarci su ozbiljno shvatili ulogu da treba da budu zaštitnici, pa se u skladu sa tim i ponašaju. Nemojte se ljutiti ukoliko želi svako veče da vas vozi kući ili ukoliko burnije reaguje na neke situacije. On to radi da bi vas zaštitio, a i time pokazuje da vas voli. Naravno, treba se čuvati ekstrema i preterane posesivnosti, koja nikad nije dobar znak.

 

Par, Muškarac, Žena, Astro, Astrologija, Horoskop
foto: Profimedia
  • 4. Sluša vaša osećanja

 

Paziće da ne uradi nešto što će vas povrediti, uvek će razmišljati o tome kako se vi osećate. Kada donosi bitne odluke, uvek će se konsultovati i sa vama jer mu je stalo do vašeg mišljenja.

 

  • 5. Ponosno vas predstavlja porodici i prijateljima

 

Znak da je muškarac ozbiljan sa vama je ukoliko vas pusti da budete deo njegovog sveta. Upoznaće vas sa porodicom i najbližim prijateljima kao znak da mu je stvarno stalo do vas i da želi da budete u njegovom životu.

 

 

makonda-tracker