utisak vas vara

Najpoželjniji zavodnici ih se ne odriču: 3 stvari za koje muškarci misle da su mane, a žene ih OBOŽAVAJU

2

Čudni su putevi privlačnosti, a na njima ima mesta i za ove "nesavršenosti", makar ako pitate devojke

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dragi muškarci, iako se osećate doteranije kada se rešite ovih sitnica za koje mnogi od vas veruju da su mane, slobodno ih ostavite takve kakve jesu jer su dame, zapravo, lude za njima!

Brada od nekoliko dana


Pre nekoliko dana pisali smo o studiji objavljenoj u Žurnalu evolucionalne biologije u okviru koje je 8.500 žena presudilo da su muškarci s bradicom nesumnjivoprivlačniji od sveže obrijanih! Štaviše, ispostavilo se da se devojkama naviše dopadaju frajeri koji su se poslednji put brijali pre desetak dana, ali odmah iza njih na listi su oni koji bradu puštaju već četiri nedelje.


Naočare za vid


Preferirate sočiva jer mislite da bez naočara izgledate muževnije? Velika greška!

 

Brojna istraživanja pokazala su da žene obožavaju muškarce koji nose naočare, a tzv. "štreberski izgled" je apsolutni hit proiteklih desetak godina. Tajna je u tome što naočare za vid ostavljaju utisak da ste iskusni, zreli i inteligentni — a koja bi žena odolela ovakvim karakteristikama?


Sede u kosi


Prvi sedokosi holivudski zavodnik bio je Ričard Gir, a posle njega je za fatalnog važio Džordž Kluni, dok i za mlađe glumce kojima se pojavljuju prve sede poput Rajana Goslinga žene tvrde da je s godinama sve privlačniji! U svakom slučaju, žene će pre pasti na sedokosog muškarca, nego na onog koji vrlo napadno farba sede vlasi i krije godine.
 

 

makonda-tracker