NEKA VAM NE FALI STRASTVENIH TRENUTAKA

POVRATITE STRAST, ROMANTIKU I SENZUALNOST: 10 saveta pomoću kojih ćete upaliti STARI PLAMEN!

0

Ako osećate da vašoj vezi ili braku fali uzbudljivih momenata, uložite energiju da probudite svoju kreativnu i romantičnu stranu.

foto: Shutterstock

6. BUDITE KREATIVNI

 

Ponovo proživite vaš prvi spoj, dočekajte partnera s jagodama i čokoladom u krevetu, pevajte mu, zavodljivo plešite... Verujte svojim idejama jer postoji jako mnogo načina za stvaranje romantičnog okruženja. Teško da ćete pogrešiti.

 

7. LJUBITE SE

 

Parovi koji se ljube svaki dan vode ljubav češće nego oni koji se ne ljube. Jedna od najseksi stvari koju možete učiniti s vašim partnerom je provesti noć mazeći se i grleći se. Parovi često zaborave na romantične poljupce, a oni su jako važni za održavanje romatike.

 

 

8. PREPUSTITE KONTROLU

 

S vremena na vreme u potpunosti se prepustite vašem partneru. Videćete da će vas ugodno iznenaditi ako mu date odrešene ruke da s vama radi što želi.

 

9. MEĐUSOBNO UDELITE KOMPLIMENT

 

Svatko želi znati je li i nakon godina i godina veze i dalje seksi svom partneru, a ponekad je to dobro reći i naglas. Recite vašem partneru da super izgleda, da je seks prošli put bio sjajan... Napravite to tokom dana. Do odlaska u krevet on će se osećati poželjno, a i vi ćete od toga imati koristi.

 

10. RAZMIŠLJAJTE O SEKSU

 

Svi ljudi razmišljaju o seksu, međutim, ponekad u te misli zaboravimo ubaciti partnere. Sledeći put kada vam misli odlutaju u tom smeru, potrudite se da u njima bude i osoba koju volite. I na ovaj način osetićete još veću povezanost s njim.

 

 

makonda-tracker