NEKA VAM NE FALI STRASTVENIH TRENUTAKA

POVRATITE STRAST, ROMANTIKU I SENZUALNOST: 10 saveta pomoću kojih ćete upaliti STARI PLAMEN!

0

Ako osećate da vašoj vezi ili braku fali uzbudljivih momenata, uložite energiju da probudite svoju kreativnu i romantičnu stranu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Održati romantiku i strast u vezama zna biti izazov. Međutim, postoje jednostavni načini koji će vam pomoći da se romantika i strast vrate u vašu vezu i spavaću sobu.

 

Naravno, možda ste jedan od onih parova koji zna tajnu kako da romantika i strast nikad ne nestanu iz veze. Međutim, mnogi se ipak nađu u situaciji u kojoj im se čini da je nekad bilo bolje i žele svoj odnos i vezu vratiti u pređašnje

 

Srećom, postoji mnoštvo načina pomoću kojih možete upaliti plamen. Potrebno je samo malo volje, energije i vremena. Možda će vam u početku neke situacije biti neugodne, međutim saveti u nastavku su dobar i zabavan način kako vratiti i održavati strast i romantiku u vezi.

 

1. JEDNOSTAVNO - BUDITE ROMANTIČNI

 

Iznenadite vašeg partnera svećama, muzikom i finom večerom. Obucite fino donje rublje, stavite omiljeni parfem... Sve to imati pozitivan uticaj na vaše raspoloženje, a romantika će biti neizbežna.

 

2. PRETVORITE SPAVAĆU SOBU U SENZUALNO UTOČIŠTE

 

Kupite svilenu posteljinu, prigušite svetla... U održavanju romantike i strasti vrlo je važno imati prostoriju u koju uvek možete pobeći kada to poželite.

 

3. RAZGOVARAJTE O SEKSU

 

Nazovite partnera usred dana i recite mu da jedva čekate da vodite ljubav s njim. Ne bežite od ovakvih razgovora jer baš oni mogu biti jedan od najvažnijih afrodizijaka.

 

 

4. PREPUSTITE SE SVOJIM FANTAZIJAMA

 

S partnerom podelite ono o čemu maštate, a njega pitajte da s vama podeli svoje maštarije. Onda se bacite na planiranje i zaigrajte uloge, te ostvarite ono što sanjate. Već će iščekivanje trenutka u kojem će se to dogoditi imati pozitivan utjecaj na vaš odnos, a kada jedno drugom ostvarite maštarije bit će to trenutak koji nikad nećete zaboraviti.

 

5. JEDNO VEČE NEDELJNO REZERVIŠITE ZA SASTANAK

 

Možda ovo zvuči staromodno, ali radi se o možda najvažnijoj stavci za oživljavanje romantike. Jedno veče u sedmici odvojte samo za vas - bez dece, bez razgovora o poslu, bez stresa... Ovako nešto sigurno će imati pozitivan uticaj na vaš odnos.

 

Još saveta na sledećoj strani...

makonda-tracker