da li ste isprobali ovo?

NE, NIJE U PITANJU SPAVAĆA SOBA: Istraživanja pokazala koje je NAJBOLJE MESTO za seksualni odnos!

0

Tvrde da se baš tu može sagoreti najviše kalorija!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je reč o najboljem mestu za seks u kući, većini najpre na pamet pada spavaća soba. Ipak, prema mišljenju stručnjaka, to nije tačno, piše Daily Star.

 

Kako biste malo začinili odnose i igru podigli na viši nivo, treba razmišljati izvan kutije, ili u ovom slučaju, izvan spavaće sobe.

 

Stručnjak za menopauzu i libido tvrdi da je kuhinja najbolje mesto u kući za vođenje ljubavi. Iako se možda, po pitanju higijene, ne čini kao idealan izbor, Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu - mnogo je bolji za sagorevanje kalorija.

 

"Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski sto ili radna površina uvek su zgodna podloga", kaže Harper i otkriva koja je najbolja poza za žene kada je reč o trošenju kalorija:

 

"Muškarac sedi na stolici, a žena sedi na njemu raširenih nogu i licem okrenuta njemu. Žena u toj pozi može sagoreti najviše kalorija."

 

Godinama se istražuje koliko zapravo kalorija ljudi mogu sagoreti tokom seksa, a neki procenjuju da se u 30 minuta može potrošiti i do 150 kalorija, koliko se potroši za vreme 15-minutnog trčanja. Ipak, to ne znači da je seks bolji trening od trčanja.

 

 

makonda-tracker