ljubavni saveti

NEKA IGRE ZAVOĐENJA POČNU: 5 koraka uz koje će POLUDETI za vama!

0

Svima je poznato da "ljubavne igrice" funkcionišu po nekim nepoznatim pravilima. Predstavljamo vam 5 saveta pomoću kojih ćete uvek biti na pobedničkoj strani. 

 

foto: Profimedia

Delujte ranjivo

 

Neverbalni signal: Pokazujte unutrašnji deo zgloba ruke

 

Kako to deluje? Vrat i unutrašnji deo zgloba ruke najranjiviji su delovi tela. Izlažući ih pogledu i dodiru, podsvesno dajete do znanja da vas nije strah i da verujete toj osobi. Izlaganje ranjivih delova tela takođe implicira i da ste spremni otići korak dalje s pokazivanjem drugih ranjivih (intimnih) delova tela.

 

Budite vidljiviji od ostalih

 

Neverbalni signal: Budite u bliskoj blizini osobe koju želite da zavedete (hodajte pored nje, sedite što bliže...)

 

Kako to deluje? Ne možete mu se dopasti ako ni ne zna da postojite. Zato je vaša misija u početku – postići da vas primeti. Što mu češće "upadnete u oči", to su veće šanse da će se zainteresovati. Budite mu u vidokrugu i privucite pažnju na sebe. Kada to učinite započnite i razgovor s njim. Dovoljno će biti i da počnete da ga pozdravljate – već ćete mu tako postati poznatiji i tako će vam biti lakše kasnije da ga i zvanično upoznate i pričate s njim. Zapamtite, ne možete biti zavodljivi ako niste primećeni.

 

Delujte pristupačno

 

Neverbalni signal: Dobacite mu "pogled ispod obrva" - malo spustite glavu i pogledajte ga prema gore, usput možete glavu i lagano nagnuti u jednu stranu.

 

Kako to deluje? Ovo je klasičan gest koja imitira pogled deteta u roditelja. Zbog razlike u visini dete će uvek gledati prema gore široko otvorenih očiju. Ovo je gest koji sugeriše nevinost i ranjivost, a upravo je to muškarcima privlačno.

 

 

makonda-tracker