icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prepoznajete li ove signale?

Šta ako ste samo REZERVA?! 5 znakova da nekome ipak NISTE BILI PRVI IZBOR

Da li vam se nekad dogodilo da ste zaljubljeni do ušiju i u vezi ste sa osobom koja vam se dopada, ali imate osećaj da druga strana nije jednako u tom odnosu kao vi? Znači li to da ima na umu drugu osobu?

foto:  Antonio Guillem/Shutterstock
foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Ljubav je lepa, ljubav je sjajna, ljubav je... komplikovana. Ponekad dajemo sve od sebe da nam veza s nekim uspe, ali se po mislima vrzmaju oni neki bivši ili potencijalni s kojima nismo imali šansu.

 

Šta ako je to slučaj baš s vašim partnerom? Šta ako ste tu samo da pružite utehu ili kao rezerva?


1. Intuicija vam govori da bi, kada bi bilo šanse, radije bio/la s drugom osobom

 

svađa, tvrdoglavost, Nervoza, raskid
foto: Shutterstock

Ako ste dobili neki povod da pomislite da vaš novi partner ili partnerka nije uključen/a u odnos koliko vi i da bi bio srećniji s nekim drugim, moguće je da ste u pravu. Na to mogu da ukazuju sitnice: ne interesuje se dovoljno za vaš život, ne trudi se oko vas, i dalje čuva stvari bivše ljubavi...


2. Raskid prethodne veze dogodio se sticajem okolnosti

 

Tuga, Depresija, Pogled u daljinu, Zamišljenost, Emocije
foto: Shutterstock

Ukoliko za njihov rastanak nije postojao neki krupan razlog poput gašenja emocija ili prevare, već je do raskida došlo zbog selidbe i sl, nije isključeno da imate posla sa osobom koja samo ne boli dugo da bude sama.


3. Bio/la je s nekim nedavno

 

Ljubav, Zaljubljenost, Sreća, Izlazak, Par, Horoskop, Različitosti
foto: Shutterstock

Naravno, ovo ne mora ništa da znači, ali ako je vaš novi partner izašao iz veze pre manje od dva meseca, moguće je da ste tu samo da pružite utehu.


4. Niste se odmah "smuvali"

 

Dopisivanje, ljubomora, Prevara, preljuba
foto: Profimedia

Već na samom početku je manje-više jasno čemu vodi neki odnos i kakvo je interesovanje, a ako nekome jasno pokazali svoje simpatije, a on je oklevao da vas pozove da izađete ili odlagao prvi poljubac, seks i sl, nije isključeno da jednostavno druga strana nije bila sigurna želi li da se upušta u vezu.


5. Ponašanje se značajno menja kad se pomenu bivši

 

Flert, Par, Horoskop, Ljubav
foto: Shutterstock

Ukoliko svaki put kad se pomene bivša ljubav, primetite uzdahe, zamišljenost, nervozu ili bilo kakvu neprijatnost, velika je verovatnoća da emocije i dalje postoje.