budite sigurne

Često se pitate da li vas partner ISTINSKI VOLI? Uz ova 4 parametra više neće biti nedoumica

0

Pratite partnerovo ponašanje u svom segmentima života, a ono će dati odgovore na mnoga pitanja.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sumnja, nedoumice, sumiranje utisaka, merenje reči, darova, dela, mogu vas doveti do zaključka da vas muškarac ne vrednuje koliko biste želele, a da li su vaša ubeđenje istinita ili samo stvar imaginacije, može proveriti uz ova 4 parametra koja smo pripremili za vas.

 

 

1. U svim životnim segmentima je tu za vas 

 

Ukoliko partner vaše probleme, obaveze, ali i porodične momente poštuje i u njima podjednako učestvuje, bez prebacivanja, nelagode i osećaja gubljenja vremena, budite sigurne da u njegovom srcu imate posebno mesto, a na vama je da uzvratitie istom merom.

 

2. Osluškuje vaše želje i osećanja

 

Da li vam se neretko događa da ubrzo nakon što se spomenule da obožavate kućne ljubimce, do vaših vrata došeta sa omiljenom životinjicom ili poslasticom za kojom žudite? Ovo su mali znaci da želi da vas usreći, a oni  nisu zanemarljivi.

 

Par, Ljubav, Ljubavni par, Horoskop, Poljubac, Ljubavni horoskop, More
foto: Shutterstock

 

3. Zbog zajedničkih aktivnosti odlaže druženja sa prijateljima

 

Ovakvi muškarci su prava retkost, a ako ste naišli na njega, prava ste srećnica. To može implicirati da će biti dobar otac, posvećen porodičnim vrednostima, a vi ćete uspeti da imate nekoliko sati samo za sebe.

 

4. Prema vašim roditeljima se ophodi sa uvažavanjem

 

Ovakvo ponašanje je dokaz da vas smatra pravom ženom za sebe, sa kojom planira zajednicu i bračne vode. U budućnosti ćete na partnere moći da se oslonite, a porodična srećna i sloga je veoma važna.

 

 

 

 

 

makonda-tracker