PAŽLJIVO

Lepota, zavodljivost i atraktivnost nisu dovoljni da ga ZADRŽITE: Evo kojih 5 stavki odmah ODBIJAJU muškarce

0

Ukoliko sebe pokažete kao damu bez mudrosti i samopozdanja, teško da će neko ostati uz vas.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Neretko vam se veze završavaju nakon samo nekoliko viđanja ili potraju  nekoliko meseci?

 

Iako niste svesne da je glavni krivac možda u vama, preispitajte se u narednih nekoliko pokazatelja, koji govore u prilog da vaši postupci teraju moguće izabranike.

 

1. Preterujete sa pozivima i kontrolom

 

Ukoliko pokušavate da pratite svaki korak osobe sa kojom se simpatišete, zabavljate, to može veoma brzo dosaditi muškarcu, a on će se odaljavati od vas na suptilan način. Svakome je potrebna doza slobode i intime.

 

2. Forsirate isključivo banalne teme

 

Suprotan pol neće uvek razumeti vašu potrebu da prepričavate dogodovštine sa posla, koje imaju za cilj da ponize druge ljude, te ne treba da mešate neobavezno ćaskanje sa drugaricom i emotivni odnos. Možete biti shvaćene kao isprazna osoba, bez života.

 

veza
foto: Shutterstock

3. Poredite se sa njegovim bivšim devojkama

 

Ova tema može biti veoma naporna, a vi ćete izgledati kao dama bez samopouzdanja, koja nije dopadljiva i interesantna suprotnom polu. Nikada ne potežite ovo pitanje, jer ćete svakako biti "povređene", barem u vašem viđenju stvari.

 

4. Ljubomorne scene bez pokrića

 

Iako vam se učini da vam ne posvećuje dovoljno vremena ili ste uočili da previše sati provodi sa prijateljima, nemojte sebi dozvoljavati da isijavate negativnošću i agresijom, jer ćete time načiniti sebi teret. Razgovarajte o onome što vam smeta na fin i uljudan način.

 

5. Planirate budućnost nakon mesec dana veze

 

Sasvim je razumljivo da zaljubljena osoba mašta o zajedničkim letovanjima, izlascima i životu, ali iznošenjem dugoročnih ideja, možete uplašiti partnera, ukoliko se dovoljno ne poznajete. Usporite, sve će doći tačno kada treba.

 

 

 

makonda-tracker