a vi?

Jake i samouverene devojke NIKADA ne prave ovakve greške u ljubavi

0
Neke poteze u ljubavi snažne žene jednostavno nikada neće dopustiti jer znaju koliko vrede. U nastavku saznajte koje greške one ne rade i sledite njihov primer!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

JEDAN POTEZ tokom ljubljenja svi pravimo, a ONI su otkrili zašto je neizbežan!

 

Neće se spetljati s bivšim samo zato što se osećaju usamljeno
Snažne žene ne vraćaju se na staro, pogotovo ako je u pitanju muškarac koji im nije doneo nikakvo zadovoljstvo i sreću u životu. Možda vam bivši daje znakove kako je zainteresovan za pomirenje, ali u takvim trenucima samo se prisetite zašto ste prekinuli vezu ili kakav je bilo tokom nje pa će vam odmah biti jasno da na te znakove ne treba da reagujete.

foto: Shutterstock

Nemaju potrebu da partnera namerno čine ljubomornim
U mlađim danima bili smo spremni na svašta kako bismo u predmetu svoje pažnje probudili iskrice ljubomore. Sada ne dopuštamo takve igrice jer ne želimo da u partneru stvaramo bilo kakvu nesigurnost samo zato da bismo se osećale bolje u svojoj koži. Mala doza ljubomore uvek je zdrava, ali samo kada je u pitanju „prirodna“ rekacija. Namerno izazivati ljubomoru dugoročno nije dobro ni za jednu vezu.

 

Kada ovo govore budite sigurni da je u pitanju LAŽ: Ovo je 6 neistina kojima se služe dame (FOTO)

foto: Profimedia

Uradite OVE stvari i ješće vam iz ruke: Nekoliko trikova kako da upravljate situacijom i muškarcima (FOTO)

 

Sedenje uz telefon u iščekivanju njegovog imena na ekranu?

Tu naviku snažne žene ostavile su u srednjoj školi, gde i pripada. Nikada nemojte nikoga čekati nego gledajte napred. Zaslužujete muškarca koji želi da vas čuje i razgovara s vama, a ne nekog ko će se igrati s vašim osećanjima i terati vas da ga čekate.

makonda-tracker