razmislite o ovome

Sviđa ti se bivši dečko tvoje prijateljice: Ova situacija ne mora nužno da bude problem

0

Neke stvari su jednostavnije od toga kako se vama čine

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sigurno ste se našli u stuaciji da vam se dopada bivši dečko vaše prijateljice ili prijatelja. Stalno vas muči to da li nešto pogrešno radite ili kako se u narodu kaže "zabijate nož u leđa" . Ali ova situacija ne mora nužno da bude pogrešna. 

 

Postoji mnogo opcija, ali hajde da pođemo od najbezbolnije i damo vam nekoliko saveta:

 

  • Ukoliko vam se dopada bivši dečko vaših i ne tako bliskih prijatelja, onda to treba da znači da je manje raloga za brigu. Ako ste se jednostavno malo udaljili, a ona ili on svoju vezu odavno zavrili sa osobom koja vam se dopada tu ne treba da bude previše sporenja. 

 

  • Ukoliko ste dobri sa prijateljima, a dopada vam se njen ili njegov bivši dečko onda je najbolje da to sopštite. Time ćete izbeći neprijatne situacije i u najboljem slučaju dobiti blagoslov od osobe čij vam se bivši dopada. Najčešće se to dešava ukoliko ta osoba nema emocije prema istoj. Ali, ako su emocije prisutne, onda je najbolje da odstupite! Nemojte kvariti prijateljstvo radi 3. osobe u ovom slučaju. 

 

  • I naravno da postoji i još jedna opcija... mnogi će reći da je život jedan i da sve prilike treba iskoristiti, zato rizikujte, izvagajte šta dobijate, a šta gubite pa se onda upustite u avanture i zavođenje

 

Srećno!

 

 

makonda-tracker