radi!

Vodič da nadmudrite preljubnike: 5 trikova privatnog detektiva pomoću kojih ćete otkriti da li vas PARTNER VARA

0

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, postoji par jednostavnih koraka koji će vam pomoći da utvrdite da li su vaše sumnje bezrazložne ili se tu krije nešto više...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jedan privatni detektiv objavio je vodič kojim je ženama odlučio da pomogne kako bi otkrile da li ih partner vara.

 

Potrebno je slediti sledećih pet koraka, ili, barem, neke od njih. Ovaj vodič nastao je u saradnji sa stranicom Bark.com, i to nakon što se ispostavilo da je za skoro 40% porasla potražnja za privatnim detektivima. 

 

5 koraka da otkrijete preljubnika:

 

1. Telefon

 

Pitajte neku svoju prijateljicu ili člana porodice da ga nazovu na njegov telefon i onda traže vas. Tada idite iz prostorije kako biste razgovarali. Pravite se da pričate telefonom i proverite poruke i društvene mreže.

 

2. Posao

 

Dođite na njegov posao. Posmatrajte kako se ponaša, da li je užurban, da li želi da vas skloni odatle, da li mu je neugodno, da li gleda oko sebe...


3. Polne bolesti

 

Možda malo preterano, ali je deo vodiča. Testirajte se za svaki slučaj, a onda testirajte i partnera. 

 

4. Lokacija 

 

Na internetu postaje aplikacije koje prate mobilne telefone, tipa Family Locator. Dok su napolju, zovite i pitajte gde su, pa proverite da li je to istina.

 

5. Zagrljaj

 

Kada vaš partner dođe kući, vi im pritrčite u zagrljaj i poljubite ga. Ako se izvlači brzo iz zagrljaja, moguće je da oseća krivicu.

 

 

 

makonda-tracker