Instanovac

Mladić koji svakog meseca zaradi MILION FUNTI otkrio svoju tajnu: Kako se obogatiti uz pomoć društvenih mreža?

0
U čemu je tajna slave i bogatstva preko noći?

 

Uspeh ne dolazi preko noći

 

Ljudi zaboravljaju da sam ja objavio oko 20.000 tvitova dok nisam počeo da zarađujem zahvaljujući društvenim mrežama“, napominje Viks. „Kada tvituješ, a niko te ne prati, u principu pričaš sam sa sobom. Radio sam to jer mi se dopadalo, ne da bih zaradio.“

Saveti milijardera koje morate upamtiti: 10 veoma jednostavnih načina da steknete novac

 

Danas, Viks ne mora da brine o tome hoće li njegove reči doći do publike, kao ni o novcu.

 

Kako zapravo zarađuje?

 

Iako je počeo samo lični trener, Viks daje savete o zdravoj ishrani, priprema pred kamerama zdrave obroke, osmislio nekoliko zanimljivih režima ishrane (najuspešniji je 90 Day SSS – shape, shift and sustain), motiviše vežbače i prilikom treninga i van njih – inspirišućim mejlovima koji mu pomažu da se zbliži s klijentima i sazna koje su njihove potrebe.

 

 

Mnoge zvezde društvenih mreža zarađuju novac zahvaljujući tome što se poznati brendovi utrkuju da im ponude neki svoj proizvod za promociju. Štaviše, od svega nekoliko objava oni mogu da zarade između 1.000 i 5.000 funti. Džen Selter pokazaće svoj novi topić, Kajla Itsines novi grudnjak, a Viks brendiranu kutiju za ručak. I ovaj posao postaje, čini se, sve isplativiji.

Istina je da odbijamo više ponuda nego što prihvatamo“, kaže Faja Nilson, još jedna ljubiteljka sporta koja je prešla put od ličnog trenera do internet senzacije.

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker