Instanovac

Mladić koji svakog meseca zaradi MILION FUNTI otkrio svoju tajnu: Kako se obogatiti uz pomoć društvenih mreža?

0
U čemu je tajna slave i bogatstva preko noći?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fitnes instruktor Džo Viks bio je zvezda društvenih mreža i pre nego što je pokrenuo kompaniju The Body Coach. Međutim, ono što nije ni očekivao kada je otvarao nalog na društvenoj mreži Tviter bilo je da će se ispostaviti da je to najbolja odluka koju je uživotu napravio, piše Men's Health.


Posao iz snova uz malo sreće: Upoznajte Sjenu, Instagram modela - ona uživa i po postu zarađuje 15.000 dolara! (FOTO)

 

To se dogodilo u jesen 2013. Danas, dve godine kasnije, Viks je vlasnik kompanije koja zarađuje milion funti mesečno i zapošljava tridesetoro ljudi. Trenutno radi na svojoj četvrtoj knjizi, gradi karijeru na televiziji i pred njim je budućnost prepuna neverovatnih prilika – sve to zahvaljujući društvenim mrežama. Njegov put popločan je tvitovima, fotografijama na Instagramu i zanimljivim video-snimcima.

 

Međutim, on svakako nije jedini rođeni sportista s odgovarajućom univerzitetskom diplomom koji aktivno koristi društvene mreže. Šta je to što je od Viksa i njemu sličnih ličnih trenera napravilo zvezde?

 

Viralno

 

 

Svi fitnes instruktori koji se brzo proslave i zabeleže velike poslovne uspehe harizmatični su i izgledaju fenomenalno. Ono što je specifično za Viksa jeste da izgleda pristupačno – kao neverovatno zgodan komšija koji ume da kuva.

 

Srpkinja među najuticajnijima: Tamara Kalinić otkriva kako je postala jedna od najpopularnijih blogerki na svetu

Instagram mi omogućava da pokažem svoj životni stil“, objašnjava on. „Neki od sajtova o bodibildingu mogu delovati pomalo zastrašujuće, ali ja nisam takav. Ja sam dostupan. Priznajem kad odem na picu ili kada sam mamuran i odem na kafu.“

Pored toga, njegovi snimci otkrivaju kako transformisati telo, način ishrane i život izdvajajući po samo 15 minuta, što sadržaj koji objavljuje lako čini viralnim.Ton kojim on govori je, uz to, samo njegov – što ga čini drugačijim od svih momaka koji putem društvenih mreža pokušavaju da se probiju imitirajući druge.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker