Druga strana medalje

Iskrene ispovesti frizera: To što sam tada video bila je najgora stvar koja mi se dogodila za sve vreme koliko radim!

0
Retko će koji frizer priznati šta sve doživljava od mušterija. Od užasne higijene do zapetljane kose u kojoj se možda skriva i neka životinja, frizeri na jednom popularnom stranom sajtu otkrivaju najgore situacije s kojima su se susreli.

 

Pre dosta vremena morao sam da perem i šišam tinejdžera koji kosu nije prao otprilike mesecima...

 

foto: Profimedia

4. Majka mi je bila frizerka tokom šezdesetih i radila je za Vidala Sasona, u vreme kad su bile popularne punđe. Mušterije nedeljama nisu prale kosu, nego su samo uporno koristile lak za kosu kako bi se punđa zadržala jer ju je bilo komplikovano napraviti.

 

To je značilo da je sve bilo puno buva i vaški, a jednom prilikom je iz kose isprala bubašvabu. Njoj to iz nekog razloga nije preterano smetalo, ali ja sam tad odlučila da neću raditi ni u jednoj uslužnoj delatnosti.

 

5. Kad je bila mlada, mama mi je bila frizerka. Ispričala mi je jednom prilikom priču o muškarcu koji je došao jer je duž celog potiljka imao ptičji izmet. Čini se da se ptica olakšala, a on to nije ni primetio.

 

6. Sestra mi je frizerka i jednom je od jednog deteta pokupila svrab. Čini se da je mama znala da je dete zaraženo, ali nije rekla mojoj sestri dok nisu krenuli kući. Fuj.

 

13 neverovatnih stvari koje su devojke radile za posao kod famozne Ane Vintur (FOTO)

 

7. Pre dosta vremena morao sam da perem i šišam tinejdžera koji kosu nije prao otprilike mesecima. Nakon što sam ga ošišao, pokušao sam da mu potopim kosu u vodu sa šamponom, ali voda je samo kliznula niz njegovu glavu zbog silne masnoće. Puno toga sam video u svom radnom veku, ali ovo mi je bilo najgore iskustvo.

 

8. Jedan dan mi je u salon došla žena s kosom dugačkom preko celih leđa. Htela je samo malo da skrati kosu. Našamponirala sam je, sela je u stolicu i počela sam da je češljam kad sam primitila neobičan smrad i nešto što je izgledalo kao komadići suve kože. Kad sam bolje pogledala, videla sam da su to zapravo vaške. Njihova jajašca.

 

9. Ova horor priča je malo drugačija, ali mojoj frizerki je jednom došla žena s kosom do ispod zadnjice. Htela je da se ošiša na kratko i da kosu donira uruženju 'Locks of Love'. Međutim, plakala je sve vreme.

 

Frizerka ju je stalno ispitivala da li je sve u redu, može li da nastavi, ali ona je bila odlučna da pomogne ljudima s karcinomom i rekla joj da nastavi i da ignoriše suze. Druge mušterije su ulazile i izlazile i gledale kao da je mrcvari.

makonda-tracker