Otkrivamo

13 neverovatnih stvari koje su devojke radile za posao kod famozne Ane Vintur (FOTO)

0
Jedna je morala da je čeka sa čirokanom, jedna nije imala para za adekvatnu (traženu) garderobu... Nećete verovati šta sve devojke rade za posao kod Ane Vintur, koja je urednica Voga od 1988. godine i ne planira da "preda baklju" bilo kome u skorije vreme...
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Ana Vintur
Ana

Anu

Par cipela koji će svaka poslovna žena MORATI da ima: Štikle koje će vam promeniti život u roku od 3 minuta (VIDEO)

1. Žena koja je potrošila više od 5.000 dolara

Bila sam jako iznenađena kada mi je razgovor zakazan za idući dan. Morala sam na brzinu da kupim nešto da obučem, pa sam posle posla otišla u radnju koja je još uvek radila. Kupila sam svilenu haljinu na bretele, “Pradine” cipele na visoke potpetice, novi kaiš i novu tašnu.

To me je sve koštalo oko 2.000 dolara. Zakazali su mi i drugi intervju, posle čega sam se bacila na detaljno “spremanje” za njega. Kupila sam “Pradinu” haljinu iz prolećne kolekcije, i plave cipele uz nju. Iako je haljina bila na popustu, ostala sam lakša za 3.500 dolara."



2. Rekli su joj da ne plače

Nisam uopšte potrošila mnogo novca, jer imam puno vrednih stvari. Obukla sam lanenu haljinu boje kajsije za slatnim dugmićima i zlatne visoke potpetice sa otvorenim prstima. Od prijateljice sam pozajmila “Pradinu” pismo-tašnu, i stavila nakit “Dejvida Jurmana”, u kome moj prijatelj radi kao dizajner.

Pre intervjua, glavna urednica me upitala da li sam ikad plakala na poslu (odogovor je ne), jer ona i Ana 'mrze kada u nekom luksuznom toaletu čuju devojke kako jecaju i plaču zbog nebitnih stvari'.

Kada je Ana bacila pogled na moju biografiju i videla moju adresu, rekla je: 'Ah, živite u Bruklinu?'. Kao da joj je to delovalo odbojno. Pitala me i šta rade moji roditelji. Kad sam joj rekla da su radili u školi kao profesori, nije bila baš impresionirana."



3. Tri puta bila na razgovoru

Koliko se sećam, bilo je to 1989. godine, i na sebi sam imala mladalačku suknjicu iznad kolena 'Betsi Džonson', crne mat čarape 'Dona Karan' i kaubojske čizme! Sigurna sam da se naježila kad me videla. Kad sam drugi put išla na razgovor, bila sam mnogo pametnija.

Sećam se da sam inala jednostavnu crnu haljinu 'Kelvin Klajn'. Pred treći intervju (pravi sam mazohista), otišla sam kod prijateljice koja se razume u modu, i njoj prepustila izbor garderobe."


makonda-tracker