Druga strana medalje

Iskrene ispovesti frizera: To što sam tada video bila je najgora stvar koja mi se dogodila za sve vreme koliko radim!

0
Retko će koji frizer priznati šta sve doživljava od mušterija. Od užasne higijene do zapetljane kose u kojoj se možda skriva i neka životinja, frizeri na jednom popularnom stranom sajtu otkrivaju najgore situacije s kojima su se susreli.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Govorim vam kao neko ko je dugo bio frizer, molim vas, perite se iza uha! Više ljudi nego što možete da zamislite propusti da opere masnoću i dolaze sa žutim, belim, a ponekad i zelenim naslagama iza uha! To je zaista odvratno i smrdi.

 

2. Jednom prilikom je žena dovela osmogodišnju ćerku na frizuru. Majka je bila prilično bezobrazna, ali ćerka je bila najslađa i najpristojnija devojčica koja nam je došla.

 

Potresna priča Tajre Benks: Ona niočemu nije imala pojma, a ja sam zbog toga plakala kao dete (FOTO, VIDEO)

 

Nažalost, čini se da majka nikad nije vodila brigu o njenoj kosi. Kosa joj je bila toliko prljava i zapetljana da je nas troje ili četvoro moralo gotovo tri sata da raspetljava vlasi, pere, češlja... Nikad neću zaboraviti tu slatku devojčicu i kako je bila zahvalna što konačno ima lepu kosu.

 

3. Jednom sam morala da odbijem ženu koja je rezervisala termin za uklanjanje ekstenzija. Frizer bi trebalo da vam kaže da te mikro poveznice traju maksimum tri meseca. Njoj to niko nije rekao.

 

Stajali su joj u kosi sedam meseci! Imala je zalepljene komade kose velike po 15 centimetara koji su štrčali. Jedina opcija je bilo brijanje ili šišanje na skroz kratko. Neki 'frizeri' ne bi trebalo da imaju dozvolu za rad.

 

makonda-tracker