Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 16. do 23. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 16. do 23. decembra
foto: Profimedia

STRELAC

 

LJUBAV: Iako želite ljubav više od bilo čega drugog, ljudima oko sebe bićete zagonetka. Otvorite karte ako vam je stalo da postignete emotivni uspeh. Pripadnici znaka u vezi ili braku konačno će poboljšati komunikaciju s partnerom.

POSAO: Bićete aktivni na obnavljanju poslovnih kontakta i tako ćete stvoriti sebi mogućnost da promenite posao ili ponovo pokrenete projekte iz prošlosti. Bitno je da nađete pravu meru između otvorenog pristupa i diskrecije.

ZDRAVLJE: Grčevi u mišićima.

 

JARAC

 

LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka imaće sve jaču potrebu za intimnošću, ali umesto da nešto preduzmu, povući će se u sebe. Nedostatak samopouzdanja posledica je preispitivanja i prolaznog je karaktera.

POSAO: Bićete vrlo vešti i okretni u obavljanju poslova i rešavanu problema, ali i vrlo nepažljivi u komunikaciji. Moglo bi se dogoditi da vaše reči budu pogrešno protumačene. Potrudite se da budete što jasniji.

ZDRAVLJE: U sjajnoj ste formi.

 

OVO nipošto NEMOJTE raditi dok je pun Mesec u Blizancima!

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Planete vam idu na ruku kada je reč o ljubavi. Ipak, oni koji su u vezi trebalo bi da pokažu viši stepen tolerancije. Venera u vašem polju društvenog života ukazuje na to da će vam najviše prijati velika društva i bučna mesta.

POSAO: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova jer će vam upravo oni ići od ruke. Ukoliko ste u prilici da se upustite u veći poslovni poduhvat, vodite mnogo računa o detaljima jer može doći do greške koja će vas skupo koštati.

ZDRAVLJE: Svež vazduh je blagotvoran za probleme sa disanjem.

 

RIBE

 

LJUBAV: Bićete željni događaja na emotivnom planu, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na umu da je ova mirna faza dobra za vas. Slobodnim pripadnicima znaka ukazuju se prilike koje im idu na ruku.

POSAO: Delujete nezainteresovano u komunikaciji, ali na delu ste besprekorni. Imate osećaj da vam nedostaje pravi izazov, jer vam svakodnevni poslovi više nisu toliko zanimljivi. Ipak, trudite se da radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE: Mučiće vas zubobolja.



 

makonda-tracker